Video 7 Blogger Malaysia

Semoga video yang dihasilkan ini memberikan sedikit sebanyak informasi kepada anda. Tujuan video ini adalah untuk memberikan beberapa buah blog yang menggunakan sistem WordPress. Jadikan blog-blog yang dipaparkan untuk panduan anda.

Video asal adalah selama 15 minit. Untuk memudahkan tontonan anda, saya telah wujudkan 2 siri video. Terima kasih.

*Sila bersabar sehingga semua video habis di-‘loading’. Bergantung kepada talian internet anda. Anda juga boleh menonton di pc anda dengan mendownload video ini di sini:

http://smartusaha.com/7blogger

Video 1:

[youtube:http://youtube.com/watch?v=mJC3kOG3Z4I]

Video 2:

[youtube:http://youtube.com/watch?v=SJOMcWo6nvQ]

Untuk makluman, banyak lagi siri-siri video yang berkaitan akan dihasilkan dalam waktu akan datang. Pastikan sentiasa melawat ke blog ini atau daftar Newsletter kami untuk mendapat perkembangan terkini. Klik di sini untuk mendaftar newsletter.

Yang Ikhlas,

usahawan internet

Penulis: Mohd Zulfadli


(SmartZul) adalah seorang penulis dan usahawan Internet sepenuh masa. Beliau memulakan perniagaan melalui Internet sejak tahun 2005, dengan memfokus kepada bidang penulisan dan penerbitan secara online. Beliau turut aktif berkongsi ilmu dan pengalaman melalui blog dan juga komuniti Facebook. Klik menu Hubungi di atas untuk menghubungi beliau.

SERTAI NEWSLETTER SMARTUSAHA.COM
Sertai newsletter SmartUsaha.com untuk mendapatkan info dan tip-tip perniagaan dan pemasaran Internet terus ke emel anda.
Kami benci spam. Emel anda selamat bersama kami.

Komen Guna Facebook:

comments

3 thoughts on “Video 7 Blogger Malaysia

  1. video yang mmberikan panduan untuk mereka yang baru nak mulakan blog sendiri. memberikan testimoni bagaimana anda boleh memiliki blog sebagaimana yang telah mereka miliki…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *