Video Percuma Tanpa Sebarang Kos!

Apa khabar anda semua?

Kali ini, saya ingin hebahkan sebuah lagi berita yang mungkin mengembirakan anda dan menjimatkan poket anda!

Sahabat saya Zamri Nanyan dan juga Mohd Sufian telah menghasilkan satu projek yang amat bermanfaat untuk anda dan seluruh rakyat Malaysia khasnya.

video percuma

Ya, video percuma!

Dan selepas saya cuba melihat di pasaran Malaysia, inilah satu-satunya projek yang menggunakan bahasa Malaysia di dalam kategori projek sebegini yang mana sebelum ini banyak dilakukan oleh pihak luar. Syabas…

Apabila menyebut projek sebegini, anda perlu tahu:

1. Kos untuk menghasilkannya adalah tinggi

2. Memerlukan banyak masa dan perancangan yang baik

3. Sudah tentu, projek video web sebegini memerlukan server yang ‘berkuasa’ tinggi  terutama soal bandwidth..

Lihat, berapa banyakkah kos yang telah mereka gunakan untuk memberikannya secara percuma kepada anda? Manfaatkan sebaik mungkin… Ia di dalam bahasa Malaysia. Apa lagi alasan untuk tidak belajar secara percuma sesuatu ilmu?

Saya tidak dapat menyenaraikan apa yang akan anda dapat, cuma apa yang dapat saya katakan, sumber percuma sebegini jika tidak dimanfaatkan, ia teramat rugi bagi anda. Jimatkan duit poket anda di dalam mendapatkan sesuatu rujukan yang mungkin memerlukan anda membayarnya.

Yang hebatnya…

Anda bukan sahaja dapat menonton video secara percuma, malah anda diberikan sekali peluang untuk menjana pendapatan secara “multiple” melalui kaedah “viral” yang digunapakai di videopercuma.com. Anda akan tahu bila anda menyertai nanti.

Saya tidak sangka, konsep mudah yang digunakan oleh mereka, walaupun asas, tetapi ia tersirat dan anda mungkin akan mendapat “income” yang tak terduga! Malah saya pun banyak juga belajar daripada projek mereka ini. Thanks Zamri dan Sufian, bertambah-tambah idea saya melalui projek anda ni. Hehe… 😉

Saya tidak mahu bercakap panjang lagi kerana saya mempunyai kerja yang perlu disiapkan… Pastikan anda menyertai di videopercuma.com dengan segera atau bila-bila masa yang anda terluang.

>> Klik di sini untuk ke VideoPercuma.com…

Berita Terkini:

1. Saya ada satu lagi Ebook percuma yang ‘fresh’. 80% sudah siap. Tunggu… Pada kali ini, saya akan lancarkan dengan menggunakan kombinasi sistem dan juga viral. Tidak seperti sebelum ini yang saya hanya memberinya begitu sahaja.

2. Berikan saya sekurang-kurangnya dua minggu dari sekarang untuk melancarkan sebuah projek yang amat hebat! Tak ada seorang pun pengusaha Ebook atau usahawan Internet di Malaysia menggunakan cara yang akan saya dedah dan kongsikan nanti. Bahkan mungkin di luar sana. InsyaAllah.

Ya, bila saya kata ia hebat, maka ia hebatlah! Bila saya kata tiada seorang pun, memang tiada seorang pun! ‘My Next Product’ ini adalah khusus untuk pasaran Malaysia tapi boleh disesuaikan untuk pasaran antarabangsa juga. Ada sesiapa berani meneka? 😉

Salam bahagia, salam ceria dan jumpa lagi.

Sahabat Online Anda,

usahawan internet

Penulis: Mohd Zulfadli


(SmartZul) adalah seorang penulis dan usahawan Internet sepenuh masa. Beliau memulakan perniagaan melalui Internet sejak tahun 2005, dengan memfokus kepada bidang penulisan dan penerbitan secara online. Beliau turut aktif berkongsi ilmu dan pengalaman melalui blog dan juga komuniti Facebook. Klik menu Hubungi di atas untuk menghubungi beliau.

SERTAI NEWSLETTER SMARTUSAHA.COM
Sertai newsletter SmartUsaha.com untuk mendapatkan info dan tip-tip perniagaan dan pemasaran Internet terus ke emel anda.
Kami benci spam. Emel anda selamat bersama kami.

Komen Guna Facebook:

comments

14 thoughts on “Video Percuma Tanpa Sebarang Kos!

  1. Hmm…. proses yang hebat. Sales funnelnya mengingatkan saya tentang projek Ewen Chia kebelakangan ini.

    Prosesnya lebih kurang sama. Apakah mungkin dia yang curi idea Zul? 😯

    Gurau je 😀

    Plan OTO sama (cuma landing pagenya tak de Opt-in) tapi Plan Affiliate ada sedikit berbeza. Plan Affiliate Ewen Chia menggunakan konsep viral untuk menjana pendapatan daripada affiliate programnya macam Tom Hua. Cuma Tom Hua pakai teknik ebook dan Ewen Chia pakai taknik software.

    Cara saya pun lebih kurang macam cara orang lain.

    Kalau suatu cara tu dah terbukti berkesan, why invent the wheel? 😉

    Terima kasih kerana sudi berkongsi video-video ini dengan semua orang.

  2. Pingback: Kena Tag Lagi..." Tahukah Anda ?" - Diari Adsense.com
  3. Pingback: ProfidSteps Dot Com » Blog Archive » Pesta Tag Versi Merdeka
  4. ahahaa… menda percuma yang menguntungkan. pendek kata dengan video percuma ini anda akan dapat menjana kewangan secara tak langsung dari promosi produk affiliate yang disediakan dalam video percuma tersebut…

    macam mana video percuma dapat untung? ia tidak akan menjadi pelik jika anda tahu caranya dan dapat melipatgandakan keuntungan yang maksima dengan hanya promosikan video percuma. tak tahu laa kalo selepas ini akan dikenakan bayaran pulak…

    sekian terima kasih… :mrgreen:

  5. video ni dihasilkan oleh zamri..dan rakannya…
    bagi saya video ni sangat berfaedah…
    dah lah dpt ilmu…
    dpt duit pula tu kalau kita join affiliate yang disediakan…

    sistem ni adalah pertama yang di malaysia…
    sebelum ni hanya IM luar saja yang buat…
    jadi sesiapa yang belum dpt kan video ni…
    dapatkanlah di link atas tu…

    han

  6. bukan mudah nak dapat menda percuma dan menguntungkan. cuba fikirkan bagaimana kalo cara offline kita bagi percuma untuk diedarkan tapi takder untung yang dapat.. siapa yang nak usahakannya?

    dah tentu ia merugikan…? apa bisness offline bleh dapat percuma dan menguntungkan sebagaimana video percuma yang nih?

    memang ada rasanya…

    1. benda percuma kadang2 tak dihargai…
      orang pun tertanya2 nak bagi free ke benda ni…hehe..
      sebab tu susah nak dapat free…

      kalau online, memang banyak benda free…
      cari je kat pak cik google tu…

      han

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *