Video Panduan Upgrade WordPress Versi Resell Rights

Ok semua. Sekadar ‘quick & simple announcement’.

Saya dah pun melancarkan versi Resell Rights untuk Video Panduan Upgrade Blog WordPress. Dengan versi ini, maka anda akan mempunyai hak untuk menjual produk ini secara sah.

Anda boleh download file PDF di bawah yang menerangkan secara detail mengenai tawaran Resell Rights ini. Secara mudah, harga yang saya tawarkan untuk anda ialah RM80.00.

Tetapi harga RM80.00 ini akan dinaikkan kepada RM95.00 sebaik sahaja jam 12.00 malam, 2 April 2008 (Rabu). Dan tawaran Resell Rights ini hanya untuk 95 orang sahaja. Apabila cukup kuota, peluang ini akan ditutup selama-lamanya seperti mana yang saya lakukan untuk Pakej Kit Blogger. 🙂

Harap maklum.

Download file ini. Klik kanan dan pilih Save As File >> Resell Rights Video

ps. Semasa pengumuman ini dilakukan, kuota sudah tinggal kurang daripada 90 dan ia akan berkurangan dari semasa ke semasa.. Jadi, jangan berlengah lagi.

Penulis: Mohd Zulfadli


(SmartZul) adalah seorang penulis dan usahawan Internet sepenuh masa. Beliau memulakan perniagaan melalui Internet sejak tahun 2005, dengan memfokus kepada bidang penulisan dan penerbitan secara online. Beliau turut aktif berkongsi ilmu dan pengalaman melalui blog dan juga komuniti Facebook. Klik menu Hubungi di atas untuk menghubungi beliau.

SERTAI NEWSLETTER SMARTUSAHA.COM
Sertai newsletter SmartUsaha.com untuk mendapatkan info dan tip-tip perniagaan dan pemasaran Internet terus ke emel anda.
Kami benci spam. Emel anda selamat bersama kami.

Komen Guna Facebook:

comments

8 thoughts on “Video Panduan Upgrade WordPress Versi Resell Rights

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *