Video Panduan Upgrade Blog WordPress

Makluman Pra-Pelancaran

InsyaAllah, jika tiada apa-apa halangan, saya akan lancarkan produk “Video Panduan Upgrade Blog WordPress” apabila segala persiapan telah siap sedia sepenuhnya.

Video ini merupakan produk ‘brand new’ yang mana ia sebelum ini disertakan bersama Pakej Kit Blogger, tetapi kini ia telah diwujudkan kepada satu bentuk produk yang tersendiri.

Terdapat beberapa penambahan baru yang dilakukan yang tiada pada video yang disertakan bersama Kit Blogger tersebut.

Terdapat dua pakej harga iaitu:

1. Personal Use (RM50.00)
+ Bonus, Forum Support, Update Percuma.

2. Resell Rights (RM170.00 – termasuk laman web & imej)
+ Support, Update Percuma
*Harga jualan belum muktamad. Mungkin ada diskaun atau tawaran yang pelbagai..

Lesen RR ini dibuka kepada 50 orang sahaja buat masa sekarang. Saya mungkin tidak akan membuka kepada terlalu ramai orang kerana produk sebegini adalah teknikal dan memerlukan support menyeluruh daripada saya.

Peluang RR ini akan dibuka kepada warga WangCyber.com dan pembaca blog saya dahulu sebelum saya buka kepada LIST saya yang amat aktif di dalam mencari peluang perniagaan sebegini.

Dan sebelum saya terlupa, pastikan anda ada asas blog WordPress dan ada pengetahuan komputer untuk menjadi Reseller. Saya sama sekali tidak akan memberikan tunjuk ajar mengenai perkara ini. Saya hanya membekalkan produk sahaja di samping memberikan support yg berkaitan.

Saya nyatakan begini sebab berdasarkan pengalaman sebelum ini, ada reseller yang tiada asas laman web/internet/komputer bertanyakan saya perkara2 yang asas. Jadi jika boleh, pastikan anda ada sedikit pengetahuan dan jika ada blog dot com (WordPress) sendiri lagi bagus. So, saya tidak bertangungjawab jika anda tiada asas teknikal sebegini tapi tetap mahu menjadi reseller juga.

Berkenaan dengan harga yang saya kenakan, ia amat berpatutan kerana produk ini adalah video teknikal yang sedikit ‘sulit’ di dalam memberikan support. Dan produk ini sudah pun ada perancangan jangka-panjangnya terutama dari segi kemas-kini video kepada versi yang lebih terkini.

Kepada yang berminat, nantikan pengumuman saya.

Penulis: Mohd Zulfadli


(SmartZul) adalah seorang penulis dan usahawan Internet sepenuh masa. Beliau memulakan perniagaan melalui Internet sejak tahun 2005, dengan memfokus kepada bidang penulisan dan penerbitan secara online. Beliau turut aktif berkongsi ilmu dan pengalaman melalui blog dan juga komuniti Facebook. Klik menu Hubungi di atas untuk menghubungi beliau.

SERTAI NEWSLETTER SMARTUSAHA.COM
Sertai newsletter SmartUsaha.com untuk mendapatkan info dan tip-tip perniagaan dan pemasaran Internet terus ke emel anda.
Kami benci spam. Emel anda selamat bersama kami.

Komen Guna Facebook:

comments

18 thoughts on “Video Panduan Upgrade Blog WordPress

  1. Kepada yang jadi reseller blogger kit memang sesuai beli sebab anda boleh pakejkan dengan blogging kit.
    contohnya bloging kit rm50, anda boleh offer kepada pelanggan anda untk video rm50 lagi menjadikannya rm100..

    ni akan menjadi style saya untuk ebook akan datang, tawaran akan silang silang..upsell&downsell…harap harap orang tak keliru..

  2. Memang tidak dinafikan, covernya sangat mengancam. Tgk cover pun dah terasa nak beli nih. 🙂

    Luvley lagi ke yang design cover ni Zul?

    Dia masih accept order ke?

    Sabri

  3. hehe..kepada yg berminat nk buat duit. bolehlah sambar pakej reseller sekarang. klu nk personal use, so. bolehla bersedia dengan duit dan bersedia untuk bank in..

    hoho..produk baru. Memang bagus. 😀

  4. Lama tak masuk blog zul.. dah ada perubahan sedikit pada setiap post ek.. 🙂

    Satu lagi produk bermutu dari zul.. mesti best.. tengok cover pun dah teruja nak dapatkan satu.. hehehe..

  5. Pingback: Panduan Dan Kaedah Perniagaan Internet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *