Tiada Tajuk… ?

Apa khabar semua? Semoga sihat hendaknya.

Tiga hari yang lepas, saya telah ke Temerloh dan Kuantan Pahang. Jadi, saya sepenuhnya tidak online selama 3 hari tersebut. Bagi mereka yang menghantar emel kepada saya, emel anda akan dibalas secepat mungkin. Kepada yang bertanya di ruang support, saya akan jawab secepat mungkin juga. Bagi yang SMS saya, saya akan balas SMS anda dengan emel. πŸ™‚

Oklah, saya sengaja meletak tajuk tulisan ini TIADA TAJUK, sebab saya tak tahu nak letak tajuk apa. Maybe ia juga just gimik. πŸ˜‰ Di sini, saya ingin menyatakan kepada semua, mungkin dalam beberapa hari ini (tak pasti berapa lama), saya tidak akan menulis buat sementara kerana ada urusan dan perkara yang perlu diselesaikan.

Layarilah blog-blog lain yang tak kurang hebatnya juga. Banyak ilmu di sana. Atau, ulang-kaji (baca semula) tulisan-tulisan saya yang lepas. Baca dan faham-fahamkan. Catat jika perlu…

Salam maju jaya, take care.

PS. Ruangan contact form di’off’kan buat sementara. Sesiapa yang hantar emel kepada saya sebelum ini, mungkin saya lambat membalasnya atau mungkin tidak membalasnya langsung (i’m sorry). Saya hanya membalas emel para pelanggan saya atau JV partner sahaja. Kepada pembeli pakej kit blogger, segala soalan HARAP dikemukakan di ruang support. HARAP MAKLUM.

Wassalam.

Penulis: Mohd Zulfadli


(SmartZul) adalah seorang penulis dan usahawan Internet sepenuh masa. Beliau memulakan perniagaan melalui Internet sejak tahun 2005, dengan memfokus kepada bidang penulisan dan penerbitan secara online. Beliau turut aktif berkongsi ilmu dan pengalaman melalui blog dan juga komuniti Facebook. Klik menu Hubungi di atas untuk menghubungi beliau.

SERTAI NEWSLETTER SMARTUSAHA.COM
Sertai newsletter SmartUsaha.com untuk mendapatkan info dan tip-tip perniagaan dan pemasaran Internet terus ke emel anda.
Kami benci spam. Emel anda selamat bersama kami.

Komen Guna Facebook:

comments