Saya Bercuti 1 hingga 2 Minggu

langkah perniagaan internetSekadar makluman, saya akan bercuti mungkin satu hingga dua minggu. Bukan balik kampung, bukan pergi makan angin, bukan melancong, tetapi….. hanya saya yang tahu. πŸ™‚

Namun sebab kelebihan perniagaan internet, saya akan tetap menguruskan pesanan produk dan urusan yang berkaitan (mana yang perlu) di mana sahaja saya berada. InsyaAllah, saya akan cuba setkan beberapa artikel secara automatik mengenai perniagaan internet di blog ini selama saya bercuti. Inilah kelebihan blog wordpress.

Baiklah, saya tak dapat nak tulis panjang-panjang, cuma harapannya, saya dapat kembali menulis di blog ini dengan idea-idea yang lebih segar dan bermanfaat untuk semua.

PS. Kepada yang belum dapatkan Pakej Kit Blogger (panduan membina blog wordpress), dapatkan satu. Nak tahu apa yang anda dapat, klik di sini.

“Perjalanan jauh bermula dengan langkah yang pertama, namun di pertengahan jalan kita perlu juga menoleh ke belakang seketika..”. πŸ™‚

Wassalam.

Note: Comment Closed.

Penulis: Mohd Zulfadli


(SmartZul) adalah seorang penulis dan usahawan Internet sepenuh masa. Beliau memulakan perniagaan melalui Internet sejak tahun 2005, dengan memfokus kepada bidang penulisan dan penerbitan secara online. Beliau turut aktif berkongsi ilmu dan pengalaman melalui blog dan juga komuniti Facebook. Klik menu Hubungi di atas untuk menghubungi beliau.

SERTAI NEWSLETTER SMARTUSAHA.COM
Sertai newsletter SmartUsaha.com untuk mendapatkan info dan tip-tip perniagaan dan pemasaran Internet terus ke emel anda.
Kami benci spam. Emel anda selamat bersama kami.

Komen Guna Facebook:

comments