Top Affiliate NetKL 2011

Alhamdulillah, untuk tahun 2011, saya telah ‘dinobatkan’ sebagai top affiliate bagi pertandingan affiliate oleh pihak NetKL Network (syarikat hosting). Boleh dikatakan, setiap bulan saya sentiasa mendapat komisen daripada program affiliate ini. Apakah rahsia atau strateginya? Saya telah lama kongsikan rahsia itu di sini.

program affiliate netkl smartzul

Pendapatan affiliate seperti di atas adalah menggunakan cara pasif dan halus. Cara yang saya guna tidak semestinya untuk program affiliate seperti di atas sahaja, tetapi untuk produk-produk tertentu juga. Saya ada nyatakan dalam ebook Teknik Mudah Affiliate.

Nota: Saya telah membawa lebih daripada 600 orang pelanggan kepada NetKL.

.

Penulis: Mohd Zulfadli


(SmartZul) adalah seorang penulis dan usahawan Internet sepenuh masa. Beliau memulakan perniagaan melalui Internet sejak tahun 2005, dengan memfokus kepada bidang penulisan dan penerbitan secara online. Beliau turut aktif berkongsi ilmu dan pengalaman melalui blog dan juga komuniti Facebook. Klik menu Hubungi di atas untuk menghubungi beliau.

SERTAI NEWSLETTER SMARTUSAHA.COM
Sertai newsletter SmartUsaha.com untuk mendapatkan info dan tip-tip perniagaan dan pemasaran Internet terus ke emel anda.
Kami benci spam. Emel anda selamat bersama kami.

Komen Guna Facebook:

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *