Testimonial Pembeli Ebook Kuasa Forum

Setakat ini, saya telah menerima banyak feedback termasuk komen positif terhadap ebook Kuasa Forum.

Berikut adalah di antaranya:

“apa yang boleh dikatakan ianya Mudah, Padat Dan berkesan. Satu petunjuk dan panduan forum yang bermanfaat.” – Razif

“penerangan yang amat jelas dan sangat terperinci, ditambah dengan gambar-gambar yang sudah tentunya memudahkan untuk anda faham” – Shukor

“Panduan Forum yang amat lengkap! Itulah yang dapat saya katakan apabila membaca ebook Kuasa Forum ini.” – Khairilz

“lepas aku baca baru aku perasan kenapa beberapa thread yang aku buat tidak mendapat sambutan dan beberapa kesalahan besar dan kecil yang aku telah buat sepanjang berforum.” – Kasimo

“Dah download preview bab1…mengujakan!” – Julius

“rasa nak marah kenapa harga ebook nie murah sangat sedangkan isi kandungan bernilai ratusan ringgit.” – Hairul Hisham

“ebook ni mmg best n mudah dfahami…xkira otai or newbie pun sesuai gune ebook ni…” – Alung

“saya tak pernah tahu pun yang forum ni mampu bawak banyak prospek. selepas membaca ebook ini, saya dapati ebook kuasa forum ni amat2 berguna.” – Salman

Semua testimoni ini anda boleh rujuk di sini. Testimoni di atas adalah ikhlas daripada mereka.

Banyak lagi testimoni yang akan saya kumpul dan pamerkan untuk buktikan yang ebook ini adalah untuk sesiapa pun tak kira otai atau newbie. πŸ™‚

ps. Ada “video panas” kat sini.

.

Penulis: Mohd Zulfadli


(SmartZul) adalah seorang penulis dan usahawan Internet sepenuh masa. Beliau memulakan perniagaan melalui Internet sejak tahun 2005, dengan memfokus kepada bidang penulisan dan penerbitan secara online. Beliau turut aktif berkongsi ilmu dan pengalaman melalui blog dan juga komuniti Facebook. Klik menu Hubungi di atas untuk menghubungi beliau.

SERTAI NEWSLETTER SMARTUSAHA.COM
Sertai newsletter SmartUsaha.com untuk mendapatkan info dan tip-tip perniagaan dan pemasaran Internet terus ke emel anda.
Kami benci spam. Emel anda selamat bersama kami.

Komen Guna Facebook:

comments

8 thoughts on “Testimonial Pembeli Ebook Kuasa Forum

  1. Hmm..kan dah hantar komen baru2 ni, ebook ni memang best, siap beli versi RR lagi πŸ˜€ . Lagipun, gaya penulisan Zul dalam ebook2 sebelum ni memang santai aje.

    Saya pun lebih suka jadi pengguna/reseller untuk ebook kategori teknikal dan “how-to” dari mendapatkan ebook yang hanya gunakan perkataan hype semata-mata. Pengguna internet kat Malaysia pun dah semakin lama semakin matang.

    Jadi kepada mana-mana yang nak tahu rahsia jana pendapatan melalui forum untuk “jangka-masa-panjang”, boleh dapatkan sebelum Zul tetibe “shut-down” ebook ni πŸ™‚

    p/s: Zul, thanks letakkan beberapa “screen shot” yang tertera nama “rizal”.. πŸ˜€

  2. wah, meletup ebook ini. smartzul, buku ini amat sesuai untuk usahawan mencari market yang besar dengan kos yg paling murah. ramai usahawan tak tahu atau tak amalkan. tahniah.

  3. Salam. eBook kuasa forum ni sememangnya tgh mendapat sambuatan selepas DuitMania. Memang tak dinafikan eBook kuasa forum ni ada kehangatan yang tersendiri. Dan semengnya penulis ebook ini pon memang sudah tidak payah diperkenalkan lagi. Sudah banyak ebook2 yg berkualiti yg dihasilkannya. Harap Kuasa forum ni menjadi satu lagi cabang ilmu, untuk para IM mencari rezeki melalui berforum.
    Syabas saudara Zul..

  4. ramai yang berforum
    hanya untuk suka2
    tapi banyak benda sebenarnya
    kita boleh amik peluang ketika
    di dalam masa berforum

  5. Yup, betul tu. Banyak peluang yang ada. Dengan berforum ni kebarangkalian untuk kita menjual ilmu IM memang besar, sebab kita mempunyai mind set yang sama iaitu mencari ilmu, berkongsi ilmu. betul tak?!…

    ohmelayu…sambar ja satu, tunggu apa lagi. Kalau nak buat duit amek yang Reseller tu. Tu pon kalau kuota tak penuh lagi la..huhuuhu…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *