Temubual MiniNiaga Part 1-4 (bervideo)

Sebelum ini, saya telah berkongsikan temubual saya bersama saudara Adly Muhktar mengenai Sistem MiniNiaga dalam bentuk file audio MP3.

Tetapi pada kali ini, saya luangkan sedikit masa untuk hasilkan temubual itu dalam bentuk yang sedikit interaktif iaitu berbentuk audio-video. Saya buat versi ini sebenarnya mahu jimatkan bandwidth hosting saya sebenarnya. 😀

Baiklah, klik pada Play untuk setiap satu video-audio di bawah. Dengar satu demi satu bahagian.

Video-audio ini hanya boleh digunakan oleh pihak kami sahaja. Terima kasih.

Bahagian 1.

https://youtube.com/devicesupport

Bahagian 2.

https://youtube.com/devicesupport

Bahagian 3.

https://youtube.com/devicesupport

Bahagian 4.

https://youtube.com/devicesupport

DAFTAR LIST

Saya akan komited mempromosikan produk yang amat berkualiti ini dari semasa ke semasa secara konsisten. Untuk itu, salah satu saluran yang akan saya gunakan adalah EMEL.

Jika tuan/puan berminat untuk mendapatkan informasi terus ke emel, daftarkan diri dengan memasukkan nama dan emel. Klik pada ‘button’ Daftar berikut:

NOTA: Lawati laman web khas yang saya bina untuk promosi sistem ini di sini:

http://mininiaga.smartusaha.com

Penulis: Mohd Zulfadli


(SmartZul) adalah seorang penulis dan usahawan Internet sepenuh masa. Beliau memulakan perniagaan melalui Internet sejak tahun 2005, dengan memfokus kepada bidang penulisan dan penerbitan secara online. Beliau turut aktif berkongsi ilmu dan pengalaman melalui blog dan juga komuniti Facebook. Klik menu Hubungi di atas untuk menghubungi beliau.

SERTAI NEWSLETTER SMARTUSAHA.COM
Sertai newsletter SmartUsaha.com untuk mendapatkan info dan tip-tip perniagaan dan pemasaran Internet terus ke emel anda.
Kami benci spam. Emel anda selamat bersama kami.

Komen Guna Facebook:

comments

6 thoughts on “Temubual MiniNiaga Part 1-4 (bervideo)

  1. Cukup menarik apa yang telah diperkenalkan oleh team flarebiz, saya cukup berbangga dengan adanya anak mudah tempatan yang mampu mencipta sistem yang begitu hebat bagi memudahkan pembinaan minisite, apapun tahniah sekali lagi diucapkan dan selamat maju jaya.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *