Teknik Mudah Affiliate – Versi Lite

Apa khabar semua,

Ebook Teknik Mudah Affiliate dijual dengan harga RM67.00. Ia dijual dengan harga tersebut kerana ia disertakan sekali dengan material (rebrand ebook) dan juga versi PLR ebook tersebut.

Teknik Mudah Affiliate

Namun, saya akan usahakan untuk menjual dengan harga yang lebih rendah, tetapi tidak menyediakan bahan-bahan berkaitan. Sebaliknya hanya pendedahan teknik tersebut dan panduannya sahaja (versi Lite).

Teknik ini bukanlah teknik pantas atau segera, tetapi ia adalah teknik passive income dan berpanjangan. Sehingga kini saya terus menerima komisen tanpa melakukan promosi yang agresif. Rata-rata ramai yang tahu teknik ini, tetapi ia memerlukan sedikit ‘tweak’ (ubahsuai).

Apabila ebook versi Lite ini telah siap, saya akan maklumkan di blog ini.

Harap maklum.

Penulis: Mohd Zulfadli


(SmartZul) adalah seorang penulis dan usahawan Internet sepenuh masa. Beliau memulakan perniagaan melalui Internet sejak tahun 2005, dengan memfokus kepada bidang penulisan dan penerbitan secara online. Beliau turut aktif berkongsi ilmu dan pengalaman melalui blog dan juga komuniti Facebook. Klik menu Hubungi di atas untuk menghubungi beliau.

SERTAI NEWSLETTER SMARTUSAHA.COM
Sertai newsletter SmartUsaha.com untuk mendapatkan info dan tip-tip perniagaan dan pemasaran Internet terus ke emel anda.
Kami benci spam. Emel anda selamat bersama kami.

Komen Guna Facebook:

comments

2 thoughts on “Teknik Mudah Affiliate – Versi Lite

  1. Salam Tuan,

    Lama betul tak online lebih-lebih lagi berkunjung ke laman blog rakan-rakan. Ini kerana saya baru menyiapkan secara asasnya satu laman web baru dan 2 web yang diubah suai.

    Berkenaan e book tersebut memang saya akan menantikan kehadirannya.. Bila nak dilancarkan?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *