Teknik Membina Senarai Emel Dengan Cepat

Terdapat banyak cara untuk membina senarai emel. Cuma yang membezakan di antara kesemua teknik itu adalah cepat atau lambat sahaja.

Bagi anda yang mahu membina senarai emel besar dalam masa yang singkat, sudah pasti ada caranya. Kelebihan membina senarai emel yang besar dalam tempoh masa yang cepat adalah anda boleh mula menghasilkan keuntungan dalam masa yang singkat.

Seorang usahawan internet iaitu saudara Suhairi dan melalui Team beliau sendiri (Team Aspirasi Cyber) telah mengeluarkan satu panduan bagaimana untuk mengumpul emel secara sah dan cepat. Saya telah pun membaca panduan ini dan saya berpuas hati dengan kandungannya.

Teknik yang beliau kongsikan adalah kaedah yang beliau gunakan sendiri sehingga memberikan beliau hasil yang begitu banyak dalam tempoh yang singkat. Salah satu pendapatan beliau yang tinggi adalah komisen untuk promosi pakej rahsia clickbank yang mana jumlah komisen yang beliau dapat sebanyak RM13,000.

Itu baru satu kejayaan dan belum lagi dengan hasil pendapatan beliau yang lain dengan hanya menggunakan promosi melalui emel sahaja.

Berita buruknya… Beliau hanya akan membuka peluang sehingga 8 Julai 2009 ini sahaja untuk anda mendapatkan panduan tersebut. Selepas itu beliau akan fokus memberikan bantuan (training) kepada mereka yang telah mendapatkan panduan itu.

Usah menunda lagi untuk mengaplikasikan teknik pemasaran emel kerana ia terbukti memberikan hasil yang besar kepada kebanyakan usahawan yang menggunakan cara ini.

Anda boleh dapatkan panduan tersebut melalui link berikut:

http://malaysiasoho.com/binalist

Dapatkan segera dan belajarlah daripada beliau yang mengetahui apa yang berkesan untuk meraih hasil yang besar.

Penulis: Mohd Zulfadli


(SmartZul) adalah seorang penulis dan usahawan Internet sepenuh masa. Beliau memulakan perniagaan melalui Internet sejak tahun 2005, dengan memfokus kepada bidang penulisan dan penerbitan secara online. Beliau turut aktif berkongsi ilmu dan pengalaman melalui blog dan juga komuniti Facebook. Klik menu Hubungi di atas untuk menghubungi beliau.

SERTAI NEWSLETTER SMARTUSAHA.COM
Sertai newsletter SmartUsaha.com untuk mendapatkan info dan tip-tip perniagaan dan pemasaran Internet terus ke emel anda.
Kami benci spam. Emel anda selamat bersama kami.

Komen Guna Facebook:

comments

11 thoughts on “Teknik Membina Senarai Emel Dengan Cepat

  1. wow cam best..nak belajar rupanya banyak menda la dalam internet ni..hahahah..dulu focus kije ajer..skarang ni br nak berjinak ngan dunia internet yg dpt income..belaja2x..arap dapt belajar..

    1. Bukan link yg tak dapat dibuka, tapi website tersebut kan? Mungkin talian internet saudara block website tersebut sama ada domain di atas atau domain produk jualan.

      Cuba guna komputer lain atau di talian internet yang lain.

    1. Terima kasih Imabiz. Dah dekat setahun entri ni sebenarnya. 😀

      Saya sebenarnya sudah alih folder binalist itu. Namun sebab seperti ramai yang mahu tahu, saya telah up semula.

      http://malaysiasoho.com/binalist

      NAMUN, saya akan tutup entri ini nanti sebab promosi produk di atas telah pun “selesai”.

      Maaf atas kesulitan.

  2. semua orang nak list banyak sudah tentu kalau ikut orang lama dan yg telah berjaya pasti perlukan masa yang singkat dan mendapat banyak list. jika dibandingkan dengan orang yg baru melaluinya. inilah pentingnya MENGIKUT ORANG LAMA YG LEBIH BERPENGALAMAN.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *