Apa khabar semua.. Lebih dari seminggu saya tidak menulis di blog ini kerana berada di kampung. Bukan tidak boleh menulis, tapi jika saya menulis pun, tidak ramai yang akan melawat blog ini kerana masing-masing dalam ‘mood’ raya. Tapi tidak lagi hari ini. Saya yakin semua orang sudah kembali bekerja atau kembali menjalankan perniagaan masing-masing. Kembali […]

Apa khabar pembaca semua? Moga sihat hendaknya. Mungkin bagi sesetengah orang, dapat merasakan saya kini semakin jarang online dan aktif menulis dan berada di wangcyber.com. Ya, masa saya untuk menulis dan aktif di wangcyber agak terhad sedikit buat masa sekarang. Tak apa, saya hanya sebahagian atau salah satu yang wujud, kini saya perhatikan, sudah ramai […]

Kali ni, saya nak menulis beberapa perkara serentak dan penulisan ini tidak ditujukan kepada sesiapapun, ini adalah sesuatu yang umum. Jika anda terasa, maafkan saya. Diharapkan anda dapat menghayati apa yang saya ingin ‘bebel’kan pada kali ini. Teruskan membaca….

Apa khabar semua? Hmm, pejam celik, dah nak 2 minggu yer kita puasa. Cepat betul masa berlalu, pantas, cepat… Bagi seorang muslim, ‘you know what should you do..’ hehe.. 😉 Ok, kali ini saya ingin memberikan satu pandangan terhadap satu perkara yang mana ramai yang masih keliru dan alpa. Kebanyakan orang menganggap bahawa, untuk menghasilkan […]

P1 ToGo™ Triple Quota sesuai untuk usahawan. Klik di sini. Dah 3 hari kita berpuasa, kejap je kan masa berlalu? Inilah akhir zaman namanya.. 😉 Ok, kali ni saya nak menyatakan satu ‘penyakit’ kebanyakan newbie, termasuklah saya dulu, iaitu nak mula perniagaan internet. Nak mula punyalah susah, takut, tak yakin, rasa tak cukup ilmu lagi, […]