Status Terkini Projek RM20.00

Makluman

Produk ini telah pun dilancarkan.

Anda boleh mendapatkannya di laman web berikut:

http:/smartusaha.com/panduanftp

==========================

Anda mungkin terttunggu-tunggu tulisan terbaru saya. Terima kasih kalau ya. πŸ™‚

Saya bukan tak ada idea, tapi sehari dua lepas saya fokus untuk siapkan Projek RM20.00 saya tu. Ok, berikut adalah ‘pengumuman’ saya yang terkini:

Perhatian kepada 175 orang yg telah mendaftar dahulu, pastikan anda menerima Emel daripada saya. Semalam, saya ada hantar emel mengenai status terkini Projek ini. Kalau tak ada dalam Inbox, rujuk dalam folder Spam/Bulk.

InsyaAllah jika tiada halangan dan masalah lagi (mcm2 rintangan dtg nak siapkan projek ni), saya akan launch selewat-lewatnya esok pagi, 15/11/2007.

Untuk hari pertama pelancaran, saya akan utamakan kepada 175 orang tersebut dahulu. Then pada hari kedua pelancaran barulah saya akan buka kepada umum. Tak ada bezanya, cuma cepat dan lambat jer.

Projek ini insyaAllah amat amat membantu mereka yg nak start Ebiz tapi tak tahu buat web, tak tahu nak edit web, tak ada software mcm Frontpage, tak tahu buat page download, tak tahu nak upload file and so on.. Very easy to start. Semudah A-B-C. Ini janji saya. Tak cayer tak per. Dapatkan satu dan rasa sendiri.

Dan yg lebih menarik, konsep, model dan sistem yg digunakan dlm projek ni adalah yg PERTAMA SEUMPAMA di Malaysia, bahkan di International (mungkin). Projek ini actually dihasilkan khas untuk market Malaysia (buat masa ni lah).

Produk utk projek ni adalah Ebook dan disertakan lesen MASTER RESALE RIGHTS. Bermaksud, anda boleh jual balik kepada orang lain dan orang tu boleh jual balik kepada org lain. Saya jamin, anda pasti terkejut dgn model MRR yg saya buat ni sebab saya ada guna “sistem”. Ini yg istimewanya projek ini.

Laman web dan grafik, adalah disertakan.

Spt yg saya katakan di atas, ia semudah ABC. InsyaAllah.

Kepada IM yg dah lama2 tu, produk saya ni boleh dijadikan produk tambahan utk bisnes anda. Pelbagaikan sumber income anda.

Kalau nak tengok kira-kira pendapatan utk Ebook ni, boleh rujuk di sini:

Jual Ebook Cara Mudah

Sebelum terlupa, setelah anda mendapat produk ini nanti, berikan komen, pendapat atau apa sahaja yg boleh tambah-baikkan lagi projek ni. Saya akan improve dari semasa ke semasa.

SaifulSham dah tengok draf Ebook saya dan mereka nak jual dgn harga RM67.00. πŸ˜€ Spt yg saya katakan, harga minimum mesti RM20.00, tak boleh kurang. Kalau anda setkan kurang dari RM20.00, sistem yg saya buat tu akan bermasalah. Hehehe.. Pelik tapi benar.

Oklah semua, semoga maju jaya.

Wassalam.

Penulis: Mohd Zulfadli


(SmartZul) adalah seorang penulis dan usahawan Internet sepenuh masa. Beliau memulakan perniagaan melalui Internet sejak tahun 2005, dengan memfokus kepada bidang penulisan dan penerbitan secara online. Beliau turut aktif berkongsi ilmu dan pengalaman melalui blog dan juga komuniti Facebook. Klik menu Hubungi di atas untuk menghubungi beliau.

SERTAI NEWSLETTER SMARTUSAHA.COM
Sertai newsletter SmartUsaha.com untuk mendapatkan info dan tip-tip perniagaan dan pemasaran Internet terus ke emel anda.
Kami benci spam. Emel anda selamat bersama kami.

Komen Guna Facebook:

comments

31 thoughts on “Status Terkini Projek RM20.00

  1. Ya sudah sampai masanya untuk saya menumpukan hal bisnes pula, duduk baca blog orang lain je, bosan juga.

    buat permulaan saya akan tawarkan/jual pada kawan-kawan yang kenal dahulu, kemudian start bina mail list secara sah (autoresponder)

  2. saya pon nak order satu.
    boleh start buat web sendiri…
    try gak wat blog… tapi sendiri tengok pon tak menarik orang lain apa tah lagi… πŸ˜†

  3. tahniah zul,
    lakukan yang terbaik. timbus semua “perigi buta” tu.
    Hosting berapa rm dan beli kat mana yang bagus. (mintak cadangan) πŸ˜‰

    1. Ada daftar tak utk 175 orang hari tu? Kalau ada, dapat tak emel semalam yg bersubjek “status terkini projek RM20.00”? Kalau tak ada, nanti saya semak dalam database emel Han ada ke tak.

      Pastikan semak dalam folder spam/bulk.

      Ebook ni bukan pasal bina laman web (pasal ni next Ebook πŸ˜‰ ), tapi utk projek ni, ia mengenai ___________. Tunggu jer lah. πŸ˜€

  4. Lupa nak cakap, anda mmg tak perlu buat web, sebab web disediakan. Apa yg anda perlu ialah, nama domain dan juga Hosting. Kalau tak ada lagi tu, sudah tiba masanya keluarkan sikit duit utk beli benda2 ni. πŸ™‚

  5. Assalamualaikum Zul,

    Sebelum ni memang saya ada terima email dr zul berkenaan projek ni. Tapi email Ò€œstatus terkini projek RM20.00Ò€³ saya tak dapat pun…. Apa2 pun memang tak sabar nak tunggu projek ni…

    Errrmm…. Lalu ‘Line Clear’ teringat SmartZul. πŸ˜†

  6. Zul sok saya kerja pagi. Sampai kul 7 malam. Lewat sikit beli yer. Simpan tau satu tuk saya πŸ˜€ Bila boleh mula jual? Tak sabar nak jual nie he..he..

    1. Takper, hari pertama utk 175 org tu jer. So sempat lah Jebat beli pada hari yg sama. πŸ™„ Bila boleh start? Kalau Jebat yg dah ada basic komputer, Internet dan Hosting, dalam bbrp minit lepas dapat produk ni dah boleh start. πŸ˜‰

      Hint kat sini, tak payah pakai apa2 software. 😎

  7. Yang tak tersenarai dalam 175 org tu, boleh beli dan jual semula kan? Kalau macam tu, saya pun nak satu jugak. Saya ada exam esok. Simpan la untuk saya satu,huhu 😈

  8. ehmm,kalau camtu cantek lah. Nak kena usha dgn sempoi hosting plak la lepas ni. mujur dah ada basic sikit. Thanks zul πŸ™‚

  9. Tahniah zul! πŸ˜€

    Oh ya, ebook ni nanti boleh letak sebagai bonus kepada produk berbayar tak? atau masukkan ke membership site? atau kena stand alone produk je?

  10. Fuuh.. Kepala ni pening-pening. Mcm2 halangan berlaku sebelum dan semasa launch. Trm kasih kepada pembeli2 terawal.

    Kpd yg lain, saya akan umumkan esok kat blog ni URL web jualan tu.

  11. TAHNIAH ZUL, πŸ˜†
    Dengan pelancaran ebook ini dapatlah memahirkan lagi ilmu internet
    ya.. saya tempah satu ya zul. πŸ™‚
    TQ

  12. Assalamualaikum.. saya baca banyak kali tapi macam tak faham..saya memang tak tahu apa-apa mengenai perniagaan ini.. jadi saya suka membaca mengenai mereka yang berjaya.. jauh didalam hati nak buat juga..saya rasa nak beli projek rm20.00 tapi kat mana saya nak klik.. boleh tunjuk cara..terimakasih.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *