Soal-Selidik Blog SmartUsaha.Com

Kali ni saya nak buat soal-selidik sedikit mengenai hal ‘teknikal’ bagi blog saya ni.

Sebab, saya ada menerima beberapa emel daripada mereka yang mengatakan blog saya ni lambat diakseslah, selalu downlah time tertentu dan tak kurang kata server yang saya ‘sewa’ ni slow.. Kadang-kadang saya naik pening jugak. πŸ™‚

So pembaca semua, saya mahukan komen positif daripada anda semua. Komenlah apa sahaja seperti ada design yang senget ke, slow ke, tak berfugsi ke.. Ingat, komen mengenai hal ‘teknikal’ sahaja yer, bukan mengenai penulisan saya. hehe..

Jasa baik anda semua amat dihargai.

Wassalam.

Penulis: Mohd Zulfadli


(SmartZul) adalah seorang penulis dan usahawan Internet sepenuh masa. Beliau memulakan perniagaan melalui Internet sejak tahun 2005, dengan memfokus kepada bidang penulisan dan penerbitan secara online. Beliau turut aktif berkongsi ilmu dan pengalaman melalui blog dan juga komuniti Facebook. Klik menu Hubungi di atas untuk menghubungi beliau.

SERTAI NEWSLETTER SMARTUSAHA.COM
Sertai newsletter SmartUsaha.com untuk mendapatkan info dan tip-tip perniagaan dan pemasaran Internet terus ke emel anda.
Kami benci spam. Emel anda selamat bersama kami.

Komen Guna Facebook:

comments

12 thoughts on “Soal-Selidik Blog SmartUsaha.Com

  1. Saya rasa slow tu mgkin tapi down xpnah lagi saya tgok kat smartusaha ni sjak balik dari Bengkel E-Biz Malaysia kat Kuantan..

    Slow je.. Tp kadang-kadang laju jgak.. Tp yg paling penting hosting xdown.. err bkn down sindrom..

    PS: Akhirnya telah berjaya πŸ™‚

  2. Buat masa ni saya tak rasa macam slow ke apa..grafik ok loading..mungkin sebab guna ADSL kot… tapi kalau saya pakai Dial-up memang agak slow sikit la..biasalah tu..nak kata terlalu slow tu takde lah.. masalah lain rasanya takde… kalau ada error nanti saya report.TQ

  3. Akum…
    selama saya masuk web smartusaha ni & blog xpernah pulak slow atau down….
    walau apa pun saya banyak belajar dari web ini terima kasin EN Zul.

  4. No komen… seronok jer surfing kat blog nih… grafik dan sbgnya terpulang pada yang melihat. Ada yang cakap lawa, ada yang cakap serabut

  5. Saya access pun ok juga,tak ada apa-apa.Sekali ja , masa tu , ada mesej berbunyi begini” Web no gate away reply” then,lepas tu, ok dah sampai sekarang,kalau loading slow tu , mungkin pasal terlalu banyak grafik atau terlalu banyak “kod snippet”.:) ….

  6. Zul.. blog ni ada spam le.. ramai SPAM kat post bln januari 2006 yang artikel Dr Irfan tu.. Nmpaknya kaki Spam ni mmg xhabis2.. πŸ™

  7. eh… banyak spam ke? dh tentu kena pertingkatkan lagi anti spammingnya itu dengan lebih kukuh lagi…

    setakat ini okeh lagi dari segi kelajuan yang maksim loadingnya…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *