Smartusaha.com Kembali…

Smartusaha.com telah down tidak sampai 24 jam semalam. Tetapi, alhamdulillah dengan meng-upgrade pakej hosting, kini smartusaha.com kembali live! Terima kasih kepada pihak yang tak henti2 menyokong smartusaha di dalam usaha membangunakn bidang perniagaan internet di Malaysia ini.

Dengan pakej baru, jumlah bandwidth bulanan lebih tinggi dan saiz stroran juga lebih besar (memang smartusaha nak guna pun), maka mudahlah saya nak buat beberapa projek lagi yg tertangguh selama ni.

Alhamdulillah, syukur kepada Allah.

InsyaAllah, smartusaha akan memperbaiki kelemahan2 yg ada untuk manfaat anda bersama. Doakan kami agar dapat menyalurkan ilmu yg bermanfaat untuk anda semua.

Wassalam.

mohd zulfadli.

Penulis: Mohd Zulfadli


(SmartZul) adalah seorang penulis dan usahawan Internet sepenuh masa. Beliau memulakan perniagaan melalui Internet sejak tahun 2005, dengan memfokus kepada bidang penulisan dan penerbitan secara online. Beliau turut aktif berkongsi ilmu dan pengalaman melalui blog dan juga komuniti Facebook. Klik menu Hubungi di atas untuk menghubungi beliau.

SERTAI NEWSLETTER SMARTUSAHA.COM
Sertai newsletter SmartUsaha.com untuk mendapatkan info dan tip-tip perniagaan dan pemasaran Internet terus ke emel anda.
Kami benci spam. Emel anda selamat bersama kami.

Komen Guna Facebook:

comments

6 thoughts on “Smartusaha.com Kembali…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *