SmartUsaha.com : Kini genap 6 tahun!

6 September 2005. Saya tetap mengingati tarikh keramat ini iaitu saya telah mendaftar nama domain www.SmartUsaha.com. Kini setelah berlalunya tahun 2011, maka genaplah usia domain ini 6 tahun lamanya.

Alhamdulillah. Segalanya atas ketentuanNya saya mampu terus mengekalkan perjuangan ini walaupun telah melalui seribu satu ujian, pahit dan manis.

Sementara itu, nama perniagaan yang saya daftarkan iaitu Inspirasi Maya Enterprise pada tahun 2006 juga telah genap lima tahun usianya. Nama perniagaan ini telah didaftarkan di SSM pada 5 Disember 2006. InsyaAllah, hanya satu perniagaan ini yang akan saya fokus buat masa sekarang.

Sekali lagi, alhamdulillah. Segalanya atas kekuasaan dan kehendakNya jua.

Sekarang, saya perlu memikirkan bagaimanakah dan apakah yang saya perlu lakukan untuk terus kekal, tetapi terus berkembang selaras dengan perkembangan semasa.

Salam sukses!

smartzul

.

Penulis: Mohd Zulfadli


(SmartZul) adalah seorang penulis dan usahawan Internet sepenuh masa. Beliau memulakan perniagaan melalui Internet sejak tahun 2005, dengan memfokus kepada bidang penulisan dan penerbitan secara online. Beliau turut aktif berkongsi ilmu dan pengalaman melalui blog dan juga komuniti Facebook. Klik menu Hubungi di atas untuk menghubungi beliau.

SERTAI NEWSLETTER SMARTUSAHA.COM
Sertai newsletter SmartUsaha.com untuk mendapatkan info dan tip-tip perniagaan dan pemasaran Internet terus ke emel anda.
Kami benci spam. Emel anda selamat bersama kami.

Komen Guna Facebook:

comments

4 thoughts on “SmartUsaha.com : Kini genap 6 tahun!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *