Slot Revolusi SOHO

Seperti yang kebanyakan tahu, buku pertama saya yang ditulis bersama dengan seorang rakan penulis, iaitu Urus Sendiri SOHO Anda akan terbit dalam masa terdekat ini.

Sehubungan dengan itu, saya telah mewujudkan satu slot (kategori) ‘Revolusi SOHO‘ pada blog ini. Pada mulanya saya mahu mewujudkan sebuah blog khas untuk itu, namun bila difikirkan, tidak terkejar pula tangan untuk mengurus banyak buah blog.

Walaupun begitu, saya akan hasilkan juga blog di domain name RevolusiSOHO.com, tetapi tidak terlalu kerap. Ia sebagai daya usaha untuk SEO, ‘cross marketing’ dan ‘perencah’ sahaja.

Melalui slot Revolusi SOHO, banyak topik akan diketengahkan, selain bidang bisnes SOHO juga berkaitan dengan pemasaran dan lain-lain.

Penulis: Mohd Zulfadli


(SmartZul) adalah seorang penulis dan usahawan Internet sepenuh masa. Beliau memulakan perniagaan melalui Internet sejak tahun 2005, dengan memfokus kepada bidang penulisan dan penerbitan secara online. Beliau turut aktif berkongsi ilmu dan pengalaman melalui blog dan juga komuniti Facebook. Klik menu Hubungi di atas untuk menghubungi beliau.

SERTAI NEWSLETTER SMARTUSAHA.COM
Sertai newsletter SmartUsaha.com untuk mendapatkan info dan tip-tip perniagaan dan pemasaran Internet terus ke emel anda.
Kami benci spam. Emel anda selamat bersama kami.

Komen Guna Facebook:

comments

3 thoughts on “Slot Revolusi SOHO

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *