Sistem EzSurvey: Akan Dilancarkan!

Produk ini telah dilancarkan. Sila ke laman web berikut:

http://malaysiasoho.com/ezsurvey

———————————————————————

Produk: Sistem EzSurvey
Kegunaan: Kaji Selidik Pasaran
Level: Basic. Tidak kompleks. Mudah digunakan.
Keperluan: Domain Name & Hosting (Wajib support PHP).
Harga: RM30.00 (RM20.00 untuk 100 pembeli pertama).
(Harga termasuk semua material + Hak Jualan Semula).

Sistem EzSurvey

Telah diuji-pakai oleh beberapa orang usahawan Internet.

“Sistem EzSurvey yang dibangunkan oleh Zul ini dapat membantu serta memudahkan tugas kita melakukan penyelidikan terhadap permintaan pasaran.

Sistem yang dibangunkan bukan sahaja mudah untuk dipasang malah dilengkapi dengan konsep yang bakal menguntungkan pengguna dalam melakukan aktiviti pemasaran di internet”.

Mohd Amirol,
www.WebJualan.com

.

“Saya dah test sistem tu. Wahhh.. senang sungguh zul. Tahniah. Memang simple sistem, tak perlu mahir programming”.

Mazlie Nadzri,
www.PanduanHTML.com

.

Kisah Mawi Di Awal Ebiznya

Klik di sini untuk download file PDF yang mengandungi satu cerita yang bertajuk “Aku Tak Tahu Nak Jual Apa!”. Ia mengisahkan si Mawi bersama dengan En. Dahlan mengenai cara menentukan produk yang boleh dijual di Internet.

Baiklah, pastikan anda mengikuti perkembangan produk ini. Doakan segalanya berjalan dengan lancar.

InsyaAllah.

ps. Untuk mengetahui kepentingan kaji selidik pasaran, sila baca artikel berikut: Rahsia Untung Besar Perniagaan Internet.

Penulis: Mohd Zulfadli


(SmartZul) adalah seorang penulis dan usahawan Internet sepenuh masa. Beliau memulakan perniagaan melalui Internet sejak tahun 2005, dengan memfokus kepada bidang penulisan dan penerbitan secara online. Beliau turut aktif berkongsi ilmu dan pengalaman melalui blog dan juga komuniti Facebook. Klik menu Hubungi di atas untuk menghubungi beliau.

SERTAI NEWSLETTER SMARTUSAHA.COM
Sertai newsletter SmartUsaha.com untuk mendapatkan info dan tip-tip perniagaan dan pemasaran Internet terus ke emel anda.
Kami benci spam. Emel anda selamat bersama kami.

Komen Guna Facebook:

comments

26 thoughts on “Sistem EzSurvey: Akan Dilancarkan!

  1. Tahniah Zul!

    A lot of step in the right direction! Tak sabar2!
    Geram nak buat software juga lah macam ni…
    macam cool aje.. 🙂

    Sabri

    p/s: Saya ingat Zul nak release sistem protection
    download ala2 Ebook FTP tu. 🙂

    1. Oh, yang tu on the way. Design dah siap. Sistem pulak dalam proses. Tunggu jer lah. 😀 Saya nak release yg ni dulu.

      ps. Actually sistem very simple. Just inovation from the basic ideas. 😀

  2. Salam…

    Saya antara yang telah menguji sistem ini. Memang sungguh (10x) mudah sistem ni. Tak sampai 5 minit pun, itupun sebab saya silap rename nama folder, kalau tak, tak sampai 5 minit pun setup.

    Tahniah zul. Puas hati kita rasa kalau dapat hasilkan satu sistem yang boleh dimanfaatkan oleh orang ramai. Kan zul? 🙂

    Pastu harga yang zul letak pun mampu dimiliki oleh semua orang. Jangan lepaskan peluang ni

  3. Saya ada cadangkan pada zul RM100…:) sebab ianya adalah satu sistem dan juga ada lesen MRR, tapi zul tolak dan letak harga RM30 sahaja..

    Anda sangat2 bertuah sebab dapat offer daripada zul ni 🙂

    1. kalau mahal sangat. Orang tanak beli.RM100 tu. Uih leh support minyak keta sebulan nooo..

      kadang2. sebagus manapun sistem Tapi kalau tak terjual. Tak guna jugak kan? So, biarlah harga mampu milik untuk orang kita nih..

    1. Bukan nama sebenar. 😀

      ————————–

      Saya mahu maklumkan di sini, pelancaran hari ini terpaksa ditunda.

      Tiada apa-apa masalah teknikal, malah produk & web pun sudah ready.

      Tapi saya ada hal ‘urgent’ yang perlu diselesaikan dahulu.

      Harap maklum.

      – SmartZuL

  4. Lailahaillallah….

    Dah get ready nak beli, terpaksa ditangguh lak….
    Bila nak dibuka jualan? Amik masa yang lama tak?
    Lama-lama kang terpakai lak budget beli ezsurvey system ni.

  5. Wah.. Sistem EZSurvey rupanya.. Ingatkan Sistem EMS sebab nampak huruf “E” je sebelum ni.. Mesti best tu.. Tak sabar nak mengetahuinya.. Hehe.. Good luck Zul..

    PS: Best betul report prelaunch tu.. 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *