Sistem EZSurvey Telah Dilancarkan!

Salam bahagia semua.

Setelah hampir dua minggu tertangguh, akhirnya jualan Sistem EZSurvey telah pun dilancarkan!

sistem ezsurvey

Secara mudah, sistem ini akan membantu anda menganalisa apakah produk yang sesuai untuk dijual di Internet.

Dengan pembelian produk ini, anda akan mendapat:

[+] Sistem EZSurvey
[+] Panduan Asas Survey
[+] Panduan Penggunaan Sistem
[+] Contoh Soalan Survey
[+] Case Study Survey

Sebagai promosi pelancaran, saya menjual produk ini dengan harga RM20.00 kepada 100 orang pembeli yang pertama.

Sebaik sahaja jumlah pembeli mencapai 100 orang, harga akan dinaikkan kepada RM30.00.

Dengan membeli produk ini, secara automatik anda akan mendapat hak untuk menjualnya semula (Master Resell Rights)!

Bertindak dengan segera. Sila ke laman web berikut:

http://malaysiasoho.com/ezsurvey/

Terima kasih dan harap maklum.

ps. Dapatkan segera juga dengan harga istimewa sebelum terlambat.

Penulis: Mohd Zulfadli


(SmartZul) adalah seorang penulis dan usahawan Internet sepenuh masa. Beliau memulakan perniagaan melalui Internet sejak tahun 2005, dengan memfokus kepada bidang penulisan dan penerbitan secara online. Beliau turut aktif berkongsi ilmu dan pengalaman melalui blog dan juga komuniti Facebook. Klik menu Hubungi di atas untuk menghubungi beliau.

SERTAI NEWSLETTER SMARTUSAHA.COM
Sertai newsletter SmartUsaha.com untuk mendapatkan info dan tip-tip perniagaan dan pemasaran Internet terus ke emel anda.
Kami benci spam. Emel anda selamat bersama kami.

Komen Guna Facebook:

comments

11 thoughts on “Sistem EZSurvey Telah Dilancarkan!

  1. Produk yang tak ada lagi dalam pasaran šŸ™‚ saya pun akan dapatkannya tak lama lagi..hehe. Siap dengan MRR pulak tu..saya yakin, produk Zul mesti berkualiti..

  2. Ok. Produk yang aku rasa sangat bagus dan menjimatkan masa aku.

    Aku tak baca lagi ni. Baru download. Ada dekat 5 e-book tak baca lagi. Semua e-book tempatan. šŸ™‚

  3. Adalah lebih baik, pembeli Sistem EZSurvey ni cuba dulu apa yg terkandung dalam produk ni.. Lepas tu baru boleh cuba jual semula. Kadang-kadang kalau terus jual sebelum cuba dulu…boleh jadi masalah kepada kita..

  4. Emph, memang power EZ Survey ni Zul, saya telah mencubanya terlebih dahulu sebelum memasarkannya dan alhamdulillah semuanya berjalan lancar dan survey pun mendapat respon yang baik!

    Saya telah mendapat jawapan kepada soalan survey saya tentang Perniagaan Internet ini hanya mengguna script yang simple ini je tetapi power!.

    Memang betul, cuba dulu baru jual, baru le kita sendiri mengetahui kelebihannya ……

    Terima kasih dan Syabas Zul.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *