Sistem Easy Order Form

Assalammualaikum,

Mazlie baru sahaja melancarkan projek Sistem Easy Order Form beliau. Daripada kajian yang dilakukan, ramai lagi orang di luar sana (terutama usahawan internet) tidak memiliki borang tempahan online ini. Jadi, atas sebab inilah, Mazlie mengambil inisiatif menghasilkan sistem easy order form ini.

Ianya sangat mudah dipasang, dah nama pun ‘easy’ ye tak? Hanya beberapa langkah, kini anda boleh memiliki borang tempahan online anda.

Menurut Mazlie, InsyaAllah, ada perancangan jangkamasa panjang untuk projek ini. Sistem ini akan dikemaskini dari masa ke semasa. Beberapa fungsi sudah difikirkan, jadi, sekiranya anda pembeli sistem ini, anda akan menerima update terkini sistem secara percuma sahaja nanti.

Projek ini dijual dalam 2 bentuk, iaitu Personal Use dan Resale Rights. Dibawah ini linknya.

Personal Use : http://www.mazlienadzri.com/easyorderform

Resale Rights : http://www.mazlienadzri.com/easyorderform/rr.html

Sekiranya anda berminat, segera buat pilihan anda diatas. Untuk lesen resale right, syarat reseller boleh anda lihat disini.

– Smartzul

Penulis: Mohd Zulfadli


(SmartZul) adalah seorang penulis dan usahawan Internet sepenuh masa. Beliau memulakan perniagaan melalui Internet sejak tahun 2005, dengan memfokus kepada bidang penulisan dan penerbitan secara online. Beliau turut aktif berkongsi ilmu dan pengalaman melalui blog dan juga komuniti Facebook. Klik menu Hubungi di atas untuk menghubungi beliau.

SERTAI NEWSLETTER SMARTUSAHA.COM
Sertai newsletter SmartUsaha.com untuk mendapatkan info dan tip-tip perniagaan dan pemasaran Internet terus ke emel anda.
Kami benci spam. Emel anda selamat bersama kami.

Komen Guna Facebook:

comments

2 thoughts on “Sistem Easy Order Form

  1. saya telah mendapatkan produk terbaru ni,mmg perfect dan amat mudah untuk digunakan,recommended it to all newbye.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *