Sistem DPP Dilancarkan

Sistem DPP telah dilancarkan.

Sila ke laman web berikut untuk maklumat lanjut:

http://malaysiasoho.com/sistemdpp

Sistem DPP: Melindungi laman download produk digital

1. Mudah dikonfigurasikan

2. Mampu milik oleh semua IM

3. Tidak terlalu komplikated

“Sistem ini telah dicuba oleh beberapa usahawan internet produk digital dan mereka amat berpuas-hati”.

Tawaran Terhad:

Peluang Menjadi Reseller dibuka kepada 70 orang (kini tinggal 66 lagi!)

Sebagai reseller, anda akan mendapat laman web, banner promosi dan ecover produk.

Untuk mengetahui syarat-syarat reseller, sila download file berikut:

Lesen Hak Jualan Sistem DPP

dan,

Klik di sini untuk terus membuat bayaran bagi pakej Resell Rights.

Jika ada apa-apa persoalan, boleh tanya di sini atau gunakan sahaja contact form di blog ini atau di laman web tersebut.

Nota Penting: Kepada mereka yang berhak mendapat produk ini secara percuma seperti pembeli Rahsia Newbie dan Panduan Clickbank melalui link affiliate saya, saya akan buat penghantaran secara berperingkat-peringkat. Harap maklum.

Penulis: Mohd Zulfadli


(SmartZul) adalah seorang penulis dan usahawan Internet sepenuh masa. Beliau memulakan perniagaan melalui Internet sejak tahun 2005, dengan memfokus kepada bidang penulisan dan penerbitan secara online. Beliau turut aktif berkongsi ilmu dan pengalaman melalui blog dan juga komuniti Facebook. Klik menu Hubungi di atas untuk menghubungi beliau.

SERTAI NEWSLETTER SMARTUSAHA.COM
Sertai newsletter SmartUsaha.com untuk mendapatkan info dan tip-tip perniagaan dan pemasaran Internet terus ke emel anda.
Kami benci spam. Emel anda selamat bersama kami.

Komen Guna Facebook:

comments

13 thoughts on “Sistem DPP Dilancarkan

  1. Tahnuah dan Terima kasih Zul sebab keluarkan sistem ni..Banyak juga saya dapat cekup ‘penceroboh’ yang nak masuk ke page download saya sejak saya pakai sistem ni.. 🙂

    1. Thanks Ammar. Lepas ni saya nak update sikit sistem tu. Mudah sikit nak buat semakan pembeli sebenar dan yg palsu. Update tu macam “jerat” la. 😉

  2. Tahniah Zul atas keluaran produk terbaru zul..

    Di sini saya ada satu soalan-Adakah DPP ini menggunakan juga sistem dimana link page download hanya dapat di guna kan oleh pembeli sahaja pada satu masa??maksud saya,jika pembeli share link download tersebut ia tidak akan berfungsi untuk pihak ketiga,hanya pembeli sahaja yg dapat mengunakan page download tersebut.

    Terima kasih..

    1. Buat masa ni ia tak berfungsi sebegitu. Namun, menjadi tanggungjawab penjual (admin) untuk ubah kod sekuriti pada masa-masa tertentu. Saya ada explain hal ini dalam panduan Sistem DPP.

      InsyaAllah, sistem ni akan diupdate dari semasa ke semasa.

  3. bro.. let say saya buat salespage dalam wp.. dia boleh lindungi page dalam wp dari diceroboh jugak ker.. contohnya ada yang try access melalui feed dan explorer url.. camner.. adakah dia sama macam dl guard..

  4. Saya antara orang yang guna DPP ni, ianya mudah & senang nak setup. Ia mungkin akan membantu anda mengelakkan produk informasi anda dipirate. Jadi lindungilah link download anda ye.

    -sham

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *