‘Sibuk’ + Update Blog

Apa khabar semua. Pertama sekali, saya minta maaf jika anda berulang-alik masuk ke blog ini untuk membaca tulisan-tulisan terbaru. :) Sebenarnya, saya ada satu masalah (kekangan) yang menyebabkan blog ini tidak dapat dikemaskini kepada bentuk sebelum ini. InsyaAllah, ia akan selesai dalam masa terdekat.

‘Sibuk’

Saya tak sibuk sebenarnya dan jika boleh, saya tidak mahu menggunakan perkataan sibuk. :) Apa yang sedang saya lakukan sekarang adalah, saya mahu siapkan beberapa projek client saya yang belum siap. Ya, ia satu bentuk servis atau perkhidmatan. Seperti yang saya katakan dahulu, selepas ini saya mahu lebih fokus kepada bidang produk dan mengurangkan bisnes berbentuk servis. Dan ada lah beberapa perancangan saya yang lain untuk lebih ke hadapan.

Update Blog

Blog smartusaha.com ini akan dikemaskini melalui dua fasa:

1. Fasa 1: Mengembalikan kepada wajah seperti sebelum ini

2. Fasa 2: Perubahan yang berbeza

Bagi fasa ke-2, saya berharap ia lebih segar, ada visi dan matlamat yang jelas dan terkini. Sebab, matlamat yang lepas sudah pun tercapai. Apa tu? Hanya saya yang tahu dan saya amat gembira sebab matlamat itu telah pun tercapai. Secara mudah, matlamat itu bukan hanya untuk diri saya sendiri, malah kepada orang lain juga.

Jadi, saya harap anda semua terus setia dengan smartusaha.com. InsyaAllah, nanti saya akan kongsikan di blog ini mengenai perjalanan saya di Penang tempoh hari. :)

-SmartZuL

PS. Sahabat saya akan melancarkan satu ebook pada 7 Mei 07 ini. Dan sebelum pelancaran, beliau telah membuka satu peluang istimewa untuk anda. Untuk mendapatnya, sila ke laman web http://belajarcpanel.com.

Penulis: Mohd Zulfadli


(SmartZul) adalah seorang penulis dan usahawan Internet sepenuh masa. Beliau memulakan perniagaan melalui Internet sejak tahun 2005, dengan memfokus kepada bidang penulisan dan penerbitan secara online. Beliau turut aktif berkongsi ilmu dan pengalaman melalui blog dan juga komuniti Facebook. Klik menu Hubungi di atas untuk menghubungi beliau.

SERTAI NEWSLETTER SMARTUSAHA.COM
Sertai newsletter SmartUsaha.com untuk mendapatkan info dan tip-tip perniagaan dan pemasaran Internet terus ke emel anda.
Kami benci spam. Emel anda selamat bersama kami.

Komen Guna Facebook:

comments

4 thoughts on “‘Sibuk’ + Update Blog

  1. Tq Zul. Tak penah rasanya bz macam nie. Lain kali saya tahu dah bagaimana nak mula. Tq untuk support Zul nie :-) .

  2. :neutral: Sibuk tu , rasanya macam alasan yang kita reka. Yang penting macamana nak menguruskan masa. Memang Allah jadikan 24jam satu hari. Not more or less . Everyday is the same. :razz: Yang penting bagaimana aktiviti tu kita atur mengikut keperluan semasa. :wink:
    Kerja utama didahulukan . Kerja sampingan dikemudiankan. Macam solat fardu dan solat sunat. :lol:

Berikan Komen Anda

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Current ye@r *

Notify me of followup comments via e-mail. You can also subscribe without commenting.