Shhh, Si Dia Dah Nak Datang… :)

Ini hanya sekadar ‘teaser’ mengenai ‘si dia’.

Tak perlu saya beritahu sebab saya nak buat anda tertanya-tanya ‘siapalah’ si dia tu. πŸ˜‰

InsyaAllah, selewat-lewatnya Isnin depan, anda akan tahu siapa si dia. Untuk lebih membuatkan anda tidak dapat tidur malam, ini dia sedikit tatapan untuk anda:

header.gif

Lihat sinaran yang terpancar-pancar dan berkelip-kelip itu, begitu memukau bukan?

Dia bukan sesuatu yang baru, tetapi ia lahir kembali (re-born). Kembali untuk membantu mereka yang memerlukan.
Cukuplah dulu saya membuat anda tidak tahan untuk mengetahuinya, hehe… πŸ˜‰

Tungguuu….

Yang benar,

SmartZul dan si dia.

PS. Macam ‘teaser’ iklan kereta lak kan? Tunjuk sikit-sikit jer. πŸ˜€

Penulis: Mohd Zulfadli


(SmartZul) adalah seorang penulis dan usahawan Internet sepenuh masa. Beliau memulakan perniagaan melalui Internet sejak tahun 2005, dengan memfokus kepada bidang penulisan dan penerbitan secara online. Beliau turut aktif berkongsi ilmu dan pengalaman melalui blog dan juga komuniti Facebook. Klik menu Hubungi di atas untuk menghubungi beliau.

SERTAI NEWSLETTER SMARTUSAHA.COM
Sertai newsletter SmartUsaha.com untuk mendapatkan info dan tip-tip perniagaan dan pemasaran Internet terus ke emel anda.
Kami benci spam. Emel anda selamat bersama kami.

Komen Guna Facebook:

comments

18 thoughts on “Shhh, Si Dia Dah Nak Datang… :)

  1. entah… semuanya tak tepat jawabnya…

    jawabnya memang tak berjawab lah…

    kena tunggu dan tunggu…

    dan yang nak tanya akan terus tanya dan tanya…

    agaknyalah blog cara penulisan dengan skill yang lebih mantap lagi agaknya…

    bilan nak launch? nak teka lagi nih… ngeh3 wuhahhaaa…

  2. Esok dan lusa anda akan tahu lah.

    Sebenarnya dah ada sorang menjawab dengan tepat sekali. Saper tu yer? πŸ˜‰ Sebelum dia tu, ada dah sorang jawab dengan betul, tapi kurang tepat.

    Tunggu je lah yer, hehe. πŸ˜€

  3. Hehehehe…dah pandai mengusik sekarang ya……

    Ok…kita sama2 tunggu dan lihat. Pastinya sesuatu yg dapat memberi manafaat kepada semua.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *