Sewa Ruang Iklan Ditutup – Kuota Telah Penuh. :)

Berita terkini kepada anda, sewa ruang iklan di blog ini telah ditutup berkuat-kuasa serta-merta. Kepada mereka yang telah menempah baru-baru ini, jangan takut, tempahan anda tetap ada dalam senarai saya. πŸ™‚

Impression sebanyak 35,000 amat murah. Harga standard adalah 1000 impression untuk USD25. Kepada anda yang ingin download laporan pengiklanan banner, sila download di http://smartusaha.com/iklan. Terima kasih kepada mereka yang telah merebut peluang dengan menyewa iklan di blog ini dan selepas ini saya akan berikan beberapa ‘bonus’ seperti yang dijanjikan.

Dua berita terkini lagi, saya akan langsungkan satu jualan gempar untuk satu produk XXXX. πŸ™‚ Yang pasti, produk tersebut hanya terhad kepada jumlah pembeli sahaja.

Berita satu lagi adalah, sistem affiliate telah siap di-up. Tunggu masa untuk ON sahaja. πŸ˜‰

Seperti dijanjikan, komisen adalah RM15 untuk satu sale ebook. Jika 10 jualan, RM150 + bonus RM50. Maka, anda dapat RM200 dengan mudah sahaja. Program affiliate ini bukan datang begitu sahaja, tetapi saya sertakan sekali panduan, tools dan teknik efektif yang boleh anda gunakan untuk mempromosikan ebook kit blogger saya. Syarat tegas adalah: JANGAN SPAM!

Wassalam.

Penulis: Mohd Zulfadli


(SmartZul) adalah seorang penulis dan usahawan Internet sepenuh masa. Beliau memulakan perniagaan melalui Internet sejak tahun 2005, dengan memfokus kepada bidang penulisan dan penerbitan secara online. Beliau turut aktif berkongsi ilmu dan pengalaman melalui blog dan juga komuniti Facebook. Klik menu Hubungi di atas untuk menghubungi beliau.

SERTAI NEWSLETTER SMARTUSAHA.COM
Sertai newsletter SmartUsaha.com untuk mendapatkan info dan tip-tip perniagaan dan pemasaran Internet terus ke emel anda.
Kami benci spam. Emel anda selamat bersama kami.

Komen Guna Facebook:

comments

5 thoughts on “Sewa Ruang Iklan Ditutup – Kuota Telah Penuh. :)

  1. alamak…mana satu nak fokus nie..modul bengkel sabtu lepas baru je abis pulun

    p/s:zul, kat sini tak bleh buat signature ke?? πŸ˜‰

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *