Home » Usahawan Internet » Seminar Perniagaan Internet SaifulSham : Review Siri 2

Seminar Perniagaan Internet SaifulSham : Review Siri 2

Sambungan kepada review 1.

Review kedua ini lebih kepada pandangan umum iaitu seperti berikut:

1. Anda dapat menambah kenalan baru

2. Memper-eratkan lagi hubungan dengan kenalan maya anda

3. Peluang untuk melakukan JV dengan mana-mana usahawan

4. Yang lebih penting, anda boleh bertanya terus kepada yang mengajar (saifulsham) dan berkenalan lebih dekat

Ini adalah gambar saya bersama kenalan di internet terutama member wangcyber.com serta bersama saifulsham.

Bersama Syazwan, Jimmy (pembaca blog saya) dan Sabri selepas seminar.

Bersama Hafiz dan Najmi, Team cheapestcovers.com

Saya, NMD dan rasidyusoff. Member wangcyber.com.

Dengan Osman Affan 3dalam1.com.

Bersama Sabri.. Masa ni dah abis seminar.

abixpert (Ashraff). Juga member wangcyber.com 

Kesimpulan di sini adalah, hubungan kita bersama kenalan di internet akan bertambah erat apabila bersua muka.. Juga, anda akan lebih bermotivasi apabila dapat bersama dengan mereka yang pakar setelah mengikuti program sebegini dan berbincang terus dengan mereka.

Bak kata kak Lin kristal, two thumbs up!! ;)

KLIK UNTUK INFO SESI KEDUA SEMINAR INI.

Penulis: Mohd Zulfadli


(SmartZul) adalah seorang penulis dan usahawan Internet sepenuh masa. Beliau memulakan perniagaan melalui Internet sejak tahun 2005, dengan memfokus kepada bidang penulisan dan penerbitan secara online. Beliau turut aktif berkongsi ilmu dan pengalaman melalui blog dan juga komuniti Facebook. Klik menu Hubungi di atas untuk menghubungi beliau.

commentscomments

  1. Tuah Emas says:

    hmm… encemnya korang nie seme ;)

  2. Labanon says:

    Wah…. bila laa diri ini leh bergambar dengan internet makerting di Malaysia nih hehehe :P

  3. abdfatah says:

    mungkin dan sudah tentu suatu hari nanti akan dapat berjumpa dan bergambar dengan IM-IM malaysia masa kini… saya pun nak bergambar jugak laaa… mintak gambar sekeping. boleh???

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Current ye@r *

CommentLuv badge

Notify me of followup comments via e-mail. You can also subscribe without commenting.