Selamat Menyambut Hari Raya AidilFitri 1430H

Di kesempatan yang ada ini, saya ingin mengucapkan selamat menyambut Hari Raya Aidilfitri 1430H kepada semua pembaca blog ini, para pelanggan saya (smartusaha.com), rakan-rakan di Facebook, ahli-ahli forum Wangcyber, subscribers Newsletter smartusaha dan kepada semua umat Islam di seluruh dunia.

Jika saya ada tersalah bahasa, terlanjur kata dan apa jua jenis kesalahan, saya memohon kemaafan. Semoga kita kembali kepada fitrah manusia yang baik-baik bersempena dengan hari raya fitrah ini seperti bermaaf-maafan di antara satu sama lain. Buang yang keruh, ambil yang jernih.

kad-raya-9

Kita berjumpa lagi selepas hari raya nanti. Lupakan kerja dahulu dan ambillah peluang dan masa yang ada untuk mengeratkan hubungan dengan keluarga, sanak saudara dan sahabat handai. Hari raya lah antara hari yang sesuai untuk bertemu dengan mereka yang amat jarang kita bersua muka.

Selamat bergembira bersama orang yang tersayang.

Wassalam.

Yang ikhlas,
Mohd Zulfadli (SmartZul)
www.SmartUsaha.com

Penulis: Mohd Zulfadli


(SmartZul) adalah seorang penulis dan usahawan Internet sepenuh masa. Beliau memulakan perniagaan melalui Internet sejak tahun 2005, dengan memfokus kepada bidang penulisan dan penerbitan secara online. Beliau turut aktif berkongsi ilmu dan pengalaman melalui blog dan juga komuniti Facebook. Klik menu Hubungi di atas untuk menghubungi beliau.

SERTAI NEWSLETTER SMARTUSAHA.COM
Sertai newsletter SmartUsaha.com untuk mendapatkan info dan tip-tip perniagaan dan pemasaran Internet terus ke emel anda.
Kami benci spam. Emel anda selamat bersama kami.

Komen Guna Facebook:

comments

12 thoughts on “Selamat Menyambut Hari Raya AidilFitri 1430H

  1. Ahaaaa.. kalau tidak mahu ketinggalan info produk terkini drp Smartzul, jangan ketinggalan jadi subscribernya. Selamat Hari Raya.

  2. Sama-samalah kita saling bermaaf-maafan. Bagi mereka yg nak tambah pahala, boleh la berpuasa 6 di bulan syawal. Maaf zahir & batin kepada semua umat islam.

    Ps: Saya suka makan ketupat nasi + rendang di pagi raya.

  3. Terima kasih semua. Produk terbaru memang ada. Tapi lepas raya. Saya akan informkan di FB ini dan melalui beberapa saluran lain lagi..

  4. Salam Aidilfitri Zul..

    Semoga berbahagia selalu dan semoga ilmu yang Zul kongsikan kt sini mendapat keberkatan.. Amiinn… 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *