Saya Tak Online Sabtu & Ahad (2 Hari)

Sekadar makluman kepada semua para pelanggan, saya akan mula tidak online bermula hari Sabtu, 7/4/07 sehingga hari Ahad kerana ada urusan di luar negeri Johor (outstation).

Oleh itu, sebarang masalah terutama bagi pembeli Pakej Kit Blogger, sila rujuk di forum support. InsyaAllah, kawan2 dan moderator di sana akan membantu anda. Jangan emel saya, kerana semua emel akan dijawab pada hari Isnin, 9/4/07. Kepada mereka yang ingin membeli Pakej Kit Blogger, anda boleh buat bayaran walaupun saya tidak online, tetapi link download akan dihantar sebaik sahaja saya online kembali.

Harap maklum.

Wassalam.

Penulis: Mohd Zulfadli


(SmartZul) adalah seorang penulis dan usahawan Internet sepenuh masa. Beliau memulakan perniagaan melalui Internet sejak tahun 2005, dengan memfokus kepada bidang penulisan dan penerbitan secara online. Beliau turut aktif berkongsi ilmu dan pengalaman melalui blog dan juga komuniti Facebook. Klik menu Hubungi di atas untuk menghubungi beliau.

SERTAI NEWSLETTER SMARTUSAHA.COM
Sertai newsletter SmartUsaha.com untuk mendapatkan info dan tip-tip perniagaan dan pemasaran Internet terus ke emel anda.
Kami benci spam. Emel anda selamat bersama kami.

Komen Guna Facebook:

comments

3 thoughts on “Saya Tak Online Sabtu & Ahad (2 Hari)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *