Saya Sudah Kembali… :)

Apa khabar semua? Semoga sihat sejahtera harapnya.

Sekadar makluman, saya sudah kembali ke Johor Bahru dari kampung. Saya telah bercuti selama seminggu dan akhirnya kini kembali untuk ‘bekerja’. Melihat Inbox emel, hmm, banyak juga emel yang perlu dilayan termasuk emel-emel spam. πŸ˜‰

Saya agak kepenatan juga dan perlukan sedikit rehat sebelum kembali melakukan kerja-kerja yang tertunggak.

Mohon Maaf

Kepada para pelanggan yang menghadapi apa-apa masalah, berikan saya masa untuk membalas semua emel anda dan saya cuba untuk menyelesaikannya hari ini. Maaf dipinta kerana semasa di kampung, saya menghadapi masalah untuk akses ke Internet walaupun sudah merancang talian Internet semasa pulang ke kampung. Tapi, lain jadinya… πŸ™

Oklah, diharapkan para pembaca blog ini terus setia bersama smartusaha.com dan kepada para pelanggan, saya mohon maaf jika seminggu yang lepas saya tidak dapat memberikan support yang terbaik untuk anda. InsyaAllah, jika anda ada apa-apa masalah, minggu ini kita sama-sama selesaikannya Ok.

Sekian, harap maklum.

Wassalam.

Yang ikhlas,

SmartZuL

PS. Setiap kali saya balik kampung, saya pasti bertambah bersemangat untuk bekerja lebih kuat, rajin dan tidak mahu kenal penat dan lelah. Agak-agak anda kenapa? Nota: Bukan sebab jumpa buah hati ok! πŸ˜‰

Penulis: Mohd Zulfadli


(SmartZul) adalah seorang penulis dan usahawan Internet sepenuh masa. Beliau memulakan perniagaan melalui Internet sejak tahun 2005, dengan memfokus kepada bidang penulisan dan penerbitan secara online. Beliau turut aktif berkongsi ilmu dan pengalaman melalui blog dan juga komuniti Facebook. Klik menu Hubungi di atas untuk menghubungi beliau.

SERTAI NEWSLETTER SMARTUSAHA.COM
Sertai newsletter SmartUsaha.com untuk mendapatkan info dan tip-tip perniagaan dan pemasaran Internet terus ke emel anda.
Kami benci spam. Emel anda selamat bersama kami.

Komen Guna Facebook:

comments

14 thoughts on “Saya Sudah Kembali… :)

  1. Tahniah zul kerana selamat kembali…
    Zul kalau saya ada masalah sket ttg blog saya boleh tak tanya???
    berkenaan tulisan dan gambar kat post??Boleh ker??

  2. Saya juga pembaca setia blog smartusaha ni,cuma saya jarang buat komenlah.Cuma baca dan lawat saja.Manalah tau ada perkembangan terbaru yang boleh membantu saya … kalau tak ada , biasalah.. :mrgreen:

  3. slmt pulang teruskan kerjaya zul…
    saya tahu knp zul bertambah semangat bila kembali…hehe
    mesti dpt cabaran barukan?

    oklah…

  4. Terima kasih semua. Tiba2 pula badan kurang sihat semalam… Tapi dah Ok. πŸ™‚

    Zool, tanyalah. InsyaAllah, saya dan mungkin kawan2 lain akan membantu. Kalau nak lebih private, guna contact form.

    Piasau, thanks. πŸ™‚

    Shuk, hanrz, biasalah. Tak ada cabaran, tak ada lah momentum… πŸ˜‰

    Raymond, takkan dilupai…

    – zuL

  5. Selamat kembali bertugas πŸ™‚

    Menulis blog ni juga salah satu ilmu yang dipergunakan ketika kita masih hidup sebagai bekalan mengadap Ilahi.Teruskan usaha murni tu..

    p.s Kalau balik kg tengok2 buah hati,apa salahnya… πŸ˜€

  6. Asmkm Zul, Shueqry di sini.

    Saya jarang pula ke kampung, sebab banyak “cakapan-cakapan” mencabar yang memedaskan telinga, tapi..

    menaikkan semangat!

    – shueqry –

  7. Selamat kembali.
    Minda juga perlukan rehat sama seperti fizikal. Menikmati suasana kampung sambil mengambil tauladan juga merupakan satu pelajaran dan pengajaran untuk dimanfaatkan. Teruskan usaha anda yang murni untuk berkongsi ilmu didunia perniagaan internet.

  8. selamat kembali bertugas…

    ermm..nak tanya fasal blogger kit yg baru tu la..
    nanti yang baru ni ada offer untuk resale right tak?
    kalau ade buleh la buzz ye.
    tq

  9. hai zul…lamanyer balik kampung…balik merisik ke?
    anyway semoga semangat dari kampung bisa mematahkan segala cabaran yang mendatang…
    kekadang tu, kita akan berasa lebih bersemangat jika ada yang selalu memperkecil dan memperlekehkan kita…tapi AWAS…kekadang cakapan dan kritikan sebegitu terkadang boleh membunuh jika tak tau cara nak atasinya….

    Semoga ceria dan sentiasa segar denagn idea terbaru dan terkini….

  10. Assalamualaikum zul..

    Wah.. Lama demo balik kampung.. Saya pun baru lps blk kmpung kenduri kawin abg saya ni..

    Smoga berjaya zul dgn aura yg dasyat tu..

    PS: Soalan sama mcm adila.. Err.. Pg merisik ke? πŸ˜†

  11. selamat kembali zul! :mrgreen: semoga percutiaan lama ni dpt beri lebih byk ilham dlm dunia ebiz n dapat zul kongsikan bersama.. πŸ˜›

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *