Sabar itu sebahagian daripada iman..

sabar..
Sabarlah, senyumlah.. 🙂

Penulis: Mohd Zulfadli


(SmartZul) adalah seorang penulis dan usahawan Internet sepenuh masa. Beliau memulakan perniagaan melalui Internet sejak tahun 2005, dengan memfokus kepada bidang penulisan dan penerbitan secara online. Beliau turut aktif berkongsi ilmu dan pengalaman melalui blog dan juga komuniti Facebook. Klik menu Hubungi di atas untuk menghubungi beliau.

SERTAI NEWSLETTER SMARTUSAHA.COM
Sertai newsletter SmartUsaha.com untuk mendapatkan info dan tip-tip perniagaan dan pemasaran Internet terus ke emel anda.
Kami benci spam. Emel anda selamat bersama kami.

Komen Guna Facebook:

comments

2 thoughts on “Sabar itu sebahagian daripada iman..

  1. Buatlah chatbox, senang saya tinggalkan nota, guna site ni leceh, kena taip macam-macam, kita bukan spammer! (Ni customer komplen ni, ambil perhatian berat!)

  2. Terima kasih sifuPTS. Sebelum ni saya tak letak apa-apa. Tetapi selama ni blog saya selalu di-spam oleh mereka yang tak bertanggungjawab menggunakan auto-software. Kekadang jadi leceh nak delete balik komen spam tu.

    Jadi, terpaksalah saya letak ‘tools’ untuk elak blog saya di-spam.

    Oklah, saya akan buat cara yang lebih selesa untuk pengunjung blog saya ni. Cuma take time sikit k..

    Pasal chatbox, memang nak buat sebelum ni tapi ditangguhkan dulu. Tapi sebab Sifu dah mintak, oklah.. 😉 Harap2 semua pengunjung blog ni dapat guna chatbox tu dengan baik dan ber-etika..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *