Projek “7 Blogger Malaysia”

Apa khabar anda semua? Hmm, beberapa hari tidak menulis di blog ini, rasa tak selesa pula. πŸ˜‰ Apapun, doakan agar blog ini terus kekal sebaik-baiknya. πŸ™‚

Ok, sekarang saya sedang siapkan satu projek yang bernama “7 Blogger Malaysia”.

 

Apakah projek itu? Saya tak perlu beritahu apa kandungan projek itu hari ini atau apa yang akan anda dapat kerana saya akan menyatakannya pada hari pelancaran nanti. Ya, ia PERCUMA. Saya tak akan kenakan bayaran 1 sen pun untuk anda download item-item yang berkaitan nanti.

background.gif

 Boleh dikatakan 85% kerja-kerja berkaitan sudah siap dan saya mengucapkan terima kasih kepada mereka yang telah memberikan kerjasama kepada saya untuk menyiapkan projek mini ini.

InsyaALLAH, saya merancang untuk melancarkan projek ini pada hari pagi Isnin ini, 16/4/07. Sebaik sahaja projek ini dilancarkan, saya akan umumkan di blog ini dan juga melalui emel newsletter.

Semoga projek ini sedikit sebanyak memberikan manfaat dan faedah kepada anda semua.

Sahabat eBiz Anda,

usahawan internet

Penulis: Mohd Zulfadli


(SmartZul) adalah seorang penulis dan usahawan Internet sepenuh masa. Beliau memulakan perniagaan melalui Internet sejak tahun 2005, dengan memfokus kepada bidang penulisan dan penerbitan secara online. Beliau turut aktif berkongsi ilmu dan pengalaman melalui blog dan juga komuniti Facebook. Klik menu Hubungi di atas untuk menghubungi beliau.

SERTAI NEWSLETTER SMARTUSAHA.COM
Sertai newsletter SmartUsaha.com untuk mendapatkan info dan tip-tip perniagaan dan pemasaran Internet terus ke emel anda.
Kami benci spam. Emel anda selamat bersama kami.

Komen Guna Facebook:

comments

4 thoughts on “Projek “7 Blogger Malaysia”

  1. Kak G, walaupun saya ni dekat dengan singapore, kalau ke JB tu selalu nampak sgpore, tapi tu lah, sekali pun tak pernah jejak kaki ke sana. πŸ˜‰

    Saya tak pasti lagi dapat ke sana atau tidak. Ada rezeki, pergilah. πŸ™‚

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *