Pemenang ‘Contest’ + Bayaran Affiliate

‘Simple Contest’

Tempoh hari, saya telah mengadakan ‘simple contest’ iaitu meneka apa maksud imej yang dipaparkan. Hadiah pertama sudah pun diberikan. Hadiah kedua? On the way. Tunggu ya. Saya akan send maklumat hadiah (ebook) ke emel anda. Pastikan semak emel anda nanti. Kalau tak ada dalam folder Inbox, semak dalam folder Spam/Bulk.

Bayaran Affiliate

Untuk bayaran affiliate Pakej Kit Blogger, saya telah pun membuat bayaran pada 16/1/2008 lepas. Pada kali ini saya tidak menghubungi anda melalui emel, cuma anda akan dapat ’emel makluman’ daripada Maybank2u sahaja.

Jadi, sesiapa yang dapat RM20.00 daripada saya (Mohd Zulfadli), maksudnya anda telah berjaya mendapat komisen untuk program Affiliate Pakej Kit Blogger.

Bagi Pakej Teknik Niche pula, hanya seorang affiliate (agen) sahaja yang berjaya membuat jualan (dapat komisen) iaitu Encik KuasaDua. Saya telah pun membuat bayaran pada 16 Jan 08 kepada anda.

*Satu jualan Pakej Teknik Niche memberikan komisen RM25.00.

Seperti yang dijanjikan dahulu, mana-mana yang menjadi top affiliate untuk PasaranLumayan.com bagi tempoh sehingga 15 Januari 08, saya akan berikan hadiah misteri. Jadi, secara automatik En KuasaDua memenangi hadiah tersebut. Akan saya hubungi anda nanti ya. 🙂

Kepada yang mahu menjana pendapatan sampingan, anda boleh sertai dua program affiliate berikut:

1. http://www.pasaranlumayan.com/pro

2. http://www.bloggingsteps.com/kit/agen

*Jadi rakan JV SmartUsaha.com. Daftar percuma di:

http://smartusaha.com/rakanjv.

Pelbagai tip dan panduan percuma akan diberikan.

Penulis: Mohd Zulfadli


(SmartZul) adalah seorang penulis dan usahawan Internet sepenuh masa. Beliau memulakan perniagaan melalui Internet sejak tahun 2005, dengan memfokus kepada bidang penulisan dan penerbitan secara online. Beliau turut aktif berkongsi ilmu dan pengalaman melalui blog dan juga komuniti Facebook. Klik menu Hubungi di atas untuk menghubungi beliau.

SERTAI NEWSLETTER SMARTUSAHA.COM
Sertai newsletter SmartUsaha.com untuk mendapatkan info dan tip-tip perniagaan dan pemasaran Internet terus ke emel anda.
Kami benci spam. Emel anda selamat bersama kami.

Komen Guna Facebook:

comments

13 thoughts on “Pemenang ‘Contest’ + Bayaran Affiliate

  1. Saya belum promote sepenuhnya affiliate pasaran lumayan ni.. agak sibuk sikit kebelakangan ni.. 😀

    Apa pun, tahniah pada Encik KuasaDua

  2. Terima kasihlah saudara Zul..Saya cuma dapat jual satu jer..Tak sangka pulak dpt top affiliate. Walau macamana pun sedikit sebanyak merangsang saya melakukan promosi lebih giat lagi dengan tips2 yg saudara Zul berikan 🙂

  3. tak sangka pula nama saya termasuk dalam senarai pemenang. thanks zul. tapi saya belum lagi dapat hadiah yang dijanjikan.mungkin zul terlepas pandang kot..thanks again..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *