Program Affiliate Kit Blogger Akan Dilancarkan…

Apa khabar semua? Diharapkan sihat selalu.

Fuuh, letih betul selepas balik dari bengkel di UTM. Sampai jer rumah, terus baring.. πŸ™‚ Terima kasih kepada semua para peserta atas sokongan dan komitmen yang diberikan. Saya doakan semua peserta faham atau sekurang-kurangnya dah tahu macam mana nak mula.

Baiklah, di sini sekadar pengumuman ringkas sahaja. Saya akan melancarkan satu program affiliate untuk produk ebook saya iaitu Pakej Kit Blogger dalam beberapa hari lagi. Yang pasti insyaAllah komisen agak besar juga iaitu RM15 untuk satu sale ebook. Saya belum pasti, akan membukanya kepada sesiapa sahaja atau ada syarat. Atau kepada jumlah agen tertentu sahaja.

Tunggu perkembangan selanjutnya dengan selalu datang ke blog ini. πŸ™‚

Wassalam.

http://bloggingsteps.com/kit

Penulis: Mohd Zulfadli


(SmartZul) adalah seorang penulis dan usahawan Internet sepenuh masa. Beliau memulakan perniagaan melalui Internet sejak tahun 2005, dengan memfokus kepada bidang penulisan dan penerbitan secara online. Beliau turut aktif berkongsi ilmu dan pengalaman melalui blog dan juga komuniti Facebook. Klik menu Hubungi di atas untuk menghubungi beliau.

SERTAI NEWSLETTER SMARTUSAHA.COM
Sertai newsletter SmartUsaha.com untuk mendapatkan info dan tip-tip perniagaan dan pemasaran Internet terus ke emel anda.
Kami benci spam. Emel anda selamat bersama kami.

Komen Guna Facebook:

comments

9 thoughts on “Program Affiliate Kit Blogger Akan Dilancarkan…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *