Program Affiliate Kini Dibuka

Ok, sistem affiliate untuk pakej kit blogger telah siap dipasang. Kini, anda boleh menjana pendapatan tambahan di internet sebanyak RM15 untuk satu sale ebook.

Saya juga telah sediakan tools dan panduan untuk agen affiliate. Segalanya dapat diperolehi setelah anda mendaftar.

Pendek cerita, sila daftar sekarang di

http://bloggingsteps.com/kit/agen

Semoga berjaya.

Ikhlas,

Mohd Zulfadli.

PS. Jika ada masalah, sila hubungi saya atau nyatakan di sini.

Wassalam.

Penulis: Mohd Zulfadli


(SmartZul) adalah seorang penulis dan usahawan Internet sepenuh masa. Beliau memulakan perniagaan melalui Internet sejak tahun 2005, dengan memfokus kepada bidang penulisan dan penerbitan secara online. Beliau turut aktif berkongsi ilmu dan pengalaman melalui blog dan juga komuniti Facebook. Klik menu Hubungi di atas untuk menghubungi beliau.

SERTAI NEWSLETTER SMARTUSAHA.COM
Sertai newsletter SmartUsaha.com untuk mendapatkan info dan tip-tip perniagaan dan pemasaran Internet terus ke emel anda.
Kami benci spam. Emel anda selamat bersama kami.

Komen Guna Facebook:

comments

17 thoughts on “Program Affiliate Kini Dibuka

  1. Orait Zul…masalah hosting dah settle tu..Saya tak berani nak tukar datacenter ke malaysia site saya… Still guna datacenter US… tak penah down lagi setakat ni… Walaupun dia bgi option tukar ke malaysia & lebih laju kalo acces dari malaysia…tapi jika down je..lebih baik still kat US..

  2. Zul,
    1. minta izin saya link site ni dalam blog saya
    2. saya masih x dapat letak adsense di antara blog. Tepi dgn atas (description)boleh le, ada idea..

  3. Zul,

    Kita tak pernah jumpa, tapi saya selalu mengikuti perkembangan Zul dan melawat blog Zul. Saya mengagumi bakat internet yg ada pd Zul. Saya dah mendaftar affiliate dan dah pun mempromosi ebook zul. Semoga kita sama2 mendapat manfaatnya. Insyallah.

    abg zakir, pndn jaya, kl
    http://jombisnesonline.blogspot.com

  4. Terima kasih semua. Noorizam, thanks.. Sedikit kesilapan yang tak tersengaja. Abang Zakir, thanks.. 🙂

    Semoga dengan program affiliate, ia dapat membantu anda menambah pendapatan secara sampingan. Saya di pihak pengurusan, akan memastikan produk ini akan diperbaiki lagi kualitinya agar usaha promosi anda tidak sia-sia.

    Wassalam.

  5. Sham, betullah tu antara posting, minta maaf.
    Zul, ingat buat blog BI ada pasaran luas, global le katakan tapi x orang tengok pun. Apa masalahnya?? Diaorang x supportive ke?? beri pendapat dari segi bisness.. nak teruskan ke tidak.. nak jual e-book dan kit BM ni dalam blog BI ada pasaran ke??
    Kalau X, Kawan nak mula buat blog melayu pulak.
    Boleh ke buat banyak blog dengan blogger.com?
    Tolong komen blog saya ni blog1,blog2
     

  6. En Ali, blog tu digalakkan niche, baru boleh compete dengan blog yang lain. Jangan terlalu general. Bila niche, orang mudah jumpa blog kita sebab tak tenggelam dalam jutaan blog yang lain. Sila rujuk ebook buat duit dengan blog, saya ada sentuh sikit hal sebegini.

    Saya rasa, susah sikit kot untuk jual kit saya tu ke pasaran global, saya target Malaysia jer. Tapi kalau blog en ali dalam bi dan target Malaysia, tak salah untuk mencuba. 🙂

  7. assalammualaikum…

    saya ni juga boleh dikatakan baru jugalah dalam dunia IT ini tp bila terbaca artikel bagaimana buat duit tanpa modal tu lagi seronok…so sypun terfikir dgn join program affiliate adalah satu cara perniagaan tanpa modal…so bila program affiliate saudara sudah dibuka silalah e-mail saya…

Comments are closed.