Produk Terbaru SmartUsaha.com :)

Cuma makluman sahaja.

Saya akan lancarkan produk terbaru dalam masa terdekat ini. InsyaAllah, paling lambat hari Isnin ini.

Ini sedikit serpihan daripada eCover produk:

produk perniagaan internet

Yang pasti bukan Ebook cara buat duit. Ia adalah “simple system”, tapi powerful. 🙂

Nak tahu apa? Saya akan maklumkan nanti.

Yang menarik, ia disertakan bersama hak jualan semula (Master Resell Rights). Ya, anda boleh jual semula. Sama seperti produk Panduan Mudah FTP, anda boleh memulakan jualan produk terbaru ini pada hari yang sama anda mendapatkannya. Menarik bukan?

Harap maklum.

p.s. Bagi anda yang ada Yahoo Messenger, boleh Add saya:

Id YM: ebizsmartusaha

Namun saya tidak mampu melayan Chat pada setiap masa walaupun saya Online. Cuma tinggalkan apa-apa pesanan di YM untuk makluman dan tindakan saya. Harap anda memahami. 🙂

Selain YM, saya juga ada Friendster dan MySpace:

Friendster: http://profiles.friendster.com/smartzul

[Emel: smartusaha[at]gmail.com]

MySpace: http://www.myspace.com/smartzul

Penulis: Mohd Zulfadli


(SmartZul) adalah seorang penulis dan usahawan Internet sepenuh masa. Beliau memulakan perniagaan melalui Internet sejak tahun 2005, dengan memfokus kepada bidang penulisan dan penerbitan secara online. Beliau turut aktif berkongsi ilmu dan pengalaman melalui blog dan juga komuniti Facebook. Klik menu Hubungi di atas untuk menghubungi beliau.

SERTAI NEWSLETTER SMARTUSAHA.COM
Sertai newsletter SmartUsaha.com untuk mendapatkan info dan tip-tip perniagaan dan pemasaran Internet terus ke emel anda.
Kami benci spam. Emel anda selamat bersama kami.

Komen Guna Facebook:

comments

22 thoughts on “Produk Terbaru SmartUsaha.com :)

  1. Yes, saya tertunggu2 produk MRR daripada smartzul. Mesti kena beli kerana boleh buat duit. Macam produk FTP dulu tu, untung berkali-kali ganda 🙂 Harap produk kali ni lebih laris.

    salam ikhlas

  2. sistem terbaru dari zul.. mesti menarik sistem ni… dalam pengamatan, sistem ini memang bakal menjadi penggunaan rata2 IM malaysia. yang sesuai utk market msia.. ye ke zul? 😀

  3. hajimemashite! saya baru di sini, dengan menggunakan nickname ini… sila beri tunjukajar ya… 😀

    wah… suspen ni… memang menimbulkan rasa ketidaksabaran! 🙂

    Zul, dalam agakan Zul… berapa produk ini akan dijual nanti…?

    adakah Zul juga akan menghadkan jumlah para reseller untuk produk ini nanti?

    berapakah pula agakan Zul untuk mereka-mereka yang berminat menjadi reseller nanti…? 🙂

    p/s: jangan mare ya… banyak pula soalan saya di sini… 😀

    1. Tak sampai RM50.00. 🙂

      Tak ada had reseller, sama mcm ebook FTP. Cuma waktu launch nanti, ada la tawaran sikit.

      Yg berminat tu ramai dan produk ni akan terus orang beli slg ada promosi.

  4. Huhu…agak2 nya brapa zul akan jual nie??
    Sistem apa pulak yea???
    mungkin tempias projek 10k labanon kot..opppss 😀

  5. Di harap produk tu meletup dan dapat memeriahkan lagi industri penghasilan e-book. Terlanjur menghantar komen ni saya nak tanya kat smartzul… Saya dapat ebook FTP mudah percuma daripada pembelian SKO daripada saifulsham… Boleh tak saya jual buku tu di blog saya sbb e-book tu ada master resell sekali?

    ARB Dagang.Com
    http://www.informasi.arbdagang.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *