Perkhidmatan Copywriting untuk Bisnes

Pihak SmartUsaha.com menawarkan perkhidmatan copywriting dan penulisan untuk perniagaan anda, seperti berikut:

  1. Penulisan slogan.
  2. Advertorial (artikel).
  3. Cadangan tajuk ebook dan buku.
  4. Cadangan nama domain.
  5. Iklan banner berkonsepkan teks.
  6. Artikel untuk bahan promosi affiliate.
  7. Email follow up untuk kempen autoresponder (email marketing).
  8. Cadangan jenama bisnes.
  9. Blurb buku. “ringkasan di belakang buku”
  10. Tulisan post untuk FB Page.
  11. “Re-write” artikel menjadi lebih baik, betul dan sedap dibaca.
  12. Ayat iklan promosi.
  13. Mini sales letter (surat jualan mini), iaitu surat jualan yang tidak begitu panjang untuk web jualan minisite.

Perkhidmatan kami menggunakan konsep penulisan persuasif yang meletakkan pelanggan anda pada tahap yang terhormat. Kami sesekali tidak menggunakan konsep kontroversi dan bentuk penulisan yang merendah-rendahkan manusia lain.

Kami usahakan yang terbaik untuk anda bagi mendorong bakal pelanggan membeli produk atau perkhidmatan anda dengan menggunakan konsep-konsep penulisan ‘magnetik’ dan berpengaruh.

Hubungi kami untuk mendapatkan mana-mana perkhidmatan seperti yang tersenarai di atas. Kami akan berikan sebut harga berdasarkan perkhidmatan yang anda perlukan.

Sertai FB Page Perhidmatan Copywriting di sini.

InsyaAllah, satu laman web khas untuk perkhidmatan ini akan disiapkan dalam masa terdekat.

*Perhidmatan kami terhad untuk Bahasa Melayu sahaja pada masa ini.

Penulis: Mohd Zulfadli


(SmartZul) adalah seorang penulis dan usahawan Internet sepenuh masa. Beliau memulakan perniagaan melalui Internet sejak tahun 2005, dengan memfokus kepada bidang penulisan dan penerbitan secara online. Beliau turut aktif berkongsi ilmu dan pengalaman melalui blog dan juga komuniti Facebook. Klik menu Hubungi di atas untuk menghubungi beliau.

SERTAI NEWSLETTER SMARTUSAHA.COM
Sertai newsletter SmartUsaha.com untuk mendapatkan info dan tip-tip perniagaan dan pemasaran Internet terus ke emel anda.
Kami benci spam. Emel anda selamat bersama kami.

Komen Guna Facebook:

comments

6 thoughts on “Perkhidmatan Copywriting untuk Bisnes

  1. saya pun macam berminat menggunakan servis dari tuan Zul. Mungkin bila ada projek baru nanti saya akan hubungi tuan.

  2. Assalamualaikum Zul, akak nak buat ebook tapi tak pandai nak mengarang hehehe, Boleh tak Zul emailkan kat akak kos yang dikenakan jika akak berminat nak minta perkhidmatan menulis ebook dari A – Z, maksudnye complete dari mengarang sehinggalah siap website dan sistem-sistemnya sekali, nanti zul reply kat email ye.

    Thanks

    Kak Engku

    p/s : husben akak student zul kat aeu, hari tu baru je abis belajo ngan zul pasal email mktg hehehe.

  3. Wahh…sudah lama saya terputus hubungan dgn Smartzul.

    Rupanya Ada servis copywriting dan penulisan artikel.

    Saya sedang mencari cari penulis untuk blog sbg freelancer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *