Perancangan Jangka Panjang SmartUsaha.Com

Di sedikit kesempatan yang ada ini, saya ingin menulis beberapa perkara mengenai perancangan dan strategi smartusaha.com terutama peracangan jangka panjang.

Seperti sedia maklum, smartusaha.com terutama melalui blog ini lebih fokus kepada perniagaan internet dan juga memperbincangkan mengenai keusahawanan internet. Untuk pengetahuan anda, saya juga sering mengkaji dan mengikuti perkembangan perniagaan berasaskan di rumah yang tidak melibatkan internet.

Saudara/i pembaca, tidak semua orang mempunyai internet dan inilah salah satu faktor mengapa begitu ramai orang tidak dapat melakukan seperti yang orang lain lakukan. Namun jangan risau dan resah, lemah semangat atau rasa terpinggir.. Saya akan membimbing dan memberikan tips mengenai perniagaan ber-asaskan di rumah (home-based business).

Tahukah anda, di negara-nagara barat, industri perniagaan di rumah adalah antara bidang yang berkembang pesat..

Oleh itu, salah satu misi smartusaha.com adalah memberikan info, tips dan panduan di dalam melakukan kedua-dua bidang yang saya nyatakan iaitu perniagaan internet dan juga Home-based Business..

InsyaAllah, nanti anda akan dapat menyertai bersama dengan saya dan juga mereka yang lain.. Anda hanya memerlukan sedikit masa untuk membaca dan memahami informasi dan pengetahuan yang diberikan oleh kami di smartusaha.com.

“Anda perlu faham, ada ‘1001’ cara untuk membuat duit dengan mudah..”.

Akhir kata, lapang-lapangkanlah masa anda untuk membaca.. 🙂

Jumpa lagi, wassalam.

Penulis: Mohd Zulfadli


(SmartZul) adalah seorang penulis dan usahawan Internet sepenuh masa. Beliau memulakan perniagaan melalui Internet sejak tahun 2005, dengan memfokus kepada bidang penulisan dan penerbitan secara online. Beliau turut aktif berkongsi ilmu dan pengalaman melalui blog dan juga komuniti Facebook. Klik menu Hubungi di atas untuk menghubungi beliau.

SERTAI NEWSLETTER SMARTUSAHA.COM
Sertai newsletter SmartUsaha.com untuk mendapatkan info dan tip-tip perniagaan dan pemasaran Internet terus ke emel anda.
Kami benci spam. Emel anda selamat bersama kami.

Komen Guna Facebook:

comments

One thought on “Perancangan Jangka Panjang SmartUsaha.Com

  1. “Anda perlu faham, ada ‘1001′ cara untuk membuat duit dengan mudah..”.

    hmmm nampak menarik cara yang mudah itu. pelbagai ragam cara mudah yang boleh ditemui… sekiranya ada cara yang mudah di sini, kenapa perlu cari cara mudah jenis lain yang belum tentu hasilnya… mari kita permudahkan caranya untuk dapat duit di sini…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *