Pengumuman: Tragedi 15 Mei 2007!

Usah gusar, ‘tragedi’ yang saya ingin maksudkan di sini bukanlah krisis, peperangan atau bencana, tetapi sesuatu yang amat-amat mengejutkan akan berlaku.

Seramai 11 orang usahawan Internet Malaysia yang tidak asing lagi di minda anda akan mendedahkan sesuatu yang tidak ramai tahu iaitu KESILAPAN.

“11 orang Internet Marketers Malaysia membocorkan kesilapan mereka…”.

Anda…. Sebagai newbie atau usahawan Internet baru (hatta yang lama pun) mungkin akan bermanfaat dengan banyak perkara yang akan dibongkarkan oleh semua usahawan Internet yang dinyatakan tersebut. Bahkan saya sendiri tidak menyangka, masih banyak perkara yang saya tidak tahu! Inilah pentingnya perkongsian pengalaman yang amat bernilai, lebih bernilai daripada emas. πŸ™‚

Anda…. Begitu istimewa dan bertuah.

Anda…. Begitu mudah kini mahu memulakan perniagaan Internet.

Tidak perlu mencari-cari sendiri. Tidak perlu meraih simpati. Tidak perlu pergi jauh.

Kami ada di sini, sudi membantu anda sedaya yang mungkin.

Mereka yang berpengalaman juga sudah memberikan panduan dan berkongsikan pengalaman mereka.

TETAPI…

Ia tiada guna JIKA anda hanya membaca sahaja.

Tiada guna jika anda HANYA menjadikan ilmu itu sebagai ‘hiasan’ atau sarapan untuk mata.

Tiada guna hanya tahu, tapi tiada TINDAKAN. Sebaliknya hanya banyak ALASAN.

Kami semua menulis adalah ikhlas untuk anda. Tetapi yang akan menentukan anda berjaya atau tidak adalah DIRI ANDA SENDIRI. Bukan kami.

Kami telah melaksanakan tanggungjawab kami untuk anak bangsa dan negara dalam bidang perniagaan Internet ini.

Menulis, berkongsi dan mendidik… Tidak kisah ia secara berbayar atau percuma, itu bukan persoalannya.

Nantikan 15 Mei 2007 (Selasa) ini. Pastikan anda menghayati panduan yang akan anda dapat itu dan mempraktikkannya agar masa anda tidak terbazir serta usaha anda dalam perniagaan Internet mendatangkan pendapatan yang sepatutnya.

Setelah anda mendapat maklumat yang amat berguna itu nanti, jangan lagi mengatakan kami tidak membantu dan berkongsi…

“Yang menentukan di manakah anda berada adalah diri anda sendiri!”. ALLAH tidak mengubah nasib seseorang jika tiada usaha oleh orang tersebut.

Wassalam.

PS. Saya akan umumkan “kejutan” ini pada 15 Mei ini. Sekali lagi, ia adalah percuma. Download, baca dan fahami. Jangan lupa, amalkannya… Kunjungi blog ini selalu terutama pada 15 Mei ini untuk mengetahui cerita sebenarnya…

PPS. Ada sesiapa yang belum dapatkan Pakej Kit Blogger? πŸ™‚ Klik di sini untuk mendapatkannya.

Penulis: Mohd Zulfadli


(SmartZul) adalah seorang penulis dan usahawan Internet sepenuh masa. Beliau memulakan perniagaan melalui Internet sejak tahun 2005, dengan memfokus kepada bidang penulisan dan penerbitan secara online. Beliau turut aktif berkongsi ilmu dan pengalaman melalui blog dan juga komuniti Facebook. Klik menu Hubungi di atas untuk menghubungi beliau.

SERTAI NEWSLETTER SMARTUSAHA.COM
Sertai newsletter SmartUsaha.com untuk mendapatkan info dan tip-tip perniagaan dan pemasaran Internet terus ke emel anda.
Kami benci spam. Emel anda selamat bersama kami.

Komen Guna Facebook:

comments

8 thoughts on “Pengumuman: Tragedi 15 Mei 2007!

  1. Askm Zul.

    Wow! Satu lagi usaha murni dari saudara ZUL kita. Lepas ni orang yg newbie macam saya ini akan lebih mendapat petunjuk jalan kejayaan(macam tajuk buku Dr Rusly pulak!).
    Tahniah atas usaha yg sensasi tak habis2 dari Zul ni. Semoga Allah sentiasa memberi rahmat ke atasmu. Banyak yg saya dah belajar dari blog ni. Mungkin satu hari dapat peluang berjumpa bertentang mata untuk lebih mengenali saudara Zul ini.

  2. Riosm, projek ni bukan projek saya, tapi saya join JV dengan seorang Internet Marketer lain dan 9 IM yang lain pun turut serta JV dengan dia. πŸ™‚

    So, saya just JV partner jer. Nak tahu siapa dia tu, tunggu je lah 15 Mei ni.

    My next product dalam usaha. πŸ™‚

  3. gempak yang hebat lagi banyak impak.

    ohoo… tragedi yang diberi nama begitu sekali.

    bukan sekadar dapat kesan sampingan yang positif, anda mahu anda perlu usaha. nak atau taknak?

  4. Tahniah! 11 usahawan internet akan membantu newbie lain dengan info & maklumat berharga ini. Saya pasti akan menunggunya esok! Tak sabar rasanya sebab nak praktikkan terus…! InsyaAllah..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *