Pengumuman Ringkas

Mesti ramai yang tertanya bila saya akan lancarkan produk terbaru iaitu Ebook Kuasa Forum.

InsyaAllah, jika tiada aral melintang, produk ini akan dilancarkan pada minggu hadapan.

Untuk itu, sila daftar di laman web berikut untuk mendapatkan makluman terus ke emel anda:

http://www.smartusaha.com/vip

Perkembangan terkini: Sistem affiliate telah hampir siap dipasang dan saya yakin dengan produk ‘hot’ ini, anda dapat menjana pendapatan dengan mudah. Pembahagian komisen juga menarik (saya akan terangkan nanti). Jadi jangan lepaskan peluang untuk menyertai program affiliate produk ini apabila ia dibuka nanti.

Harap maklum.

p.s. Saya sekarang sedang ‘sibuk’ dengan beberapa urusan perniagaan dan perlu membahagi masa untuk projek dan pengurusan perniagaan sekaligus. Harap anda dapat menunggu pelancaran produk ini. 🙂

Hint: Saya sekarang dalam proses mengembangkan struktur perniagaan saya. Itu yang sibuk sikit.

p.p.s. Siapa yang masih berminat untuk dapatkan Pakej 101, sila hubungi saya melalui contact form di atas.

Penulis: Mohd Zulfadli


(SmartZul) adalah seorang penulis dan usahawan Internet sepenuh masa. Beliau memulakan perniagaan melalui Internet sejak tahun 2005, dengan memfokus kepada bidang penulisan dan penerbitan secara online. Beliau turut aktif berkongsi ilmu dan pengalaman melalui blog dan juga komuniti Facebook. Klik menu Hubungi di atas untuk menghubungi beliau.

SERTAI NEWSLETTER SMARTUSAHA.COM
Sertai newsletter SmartUsaha.com untuk mendapatkan info dan tip-tip perniagaan dan pemasaran Internet terus ke emel anda.
Kami benci spam. Emel anda selamat bersama kami.

Komen Guna Facebook:

comments

8 thoughts on “Pengumuman Ringkas

  1. Tahniah Zul, akhirnya produk HOT terbaru SmartUsaha akan dilancarkan! Hmm tak sabar nak menunggu hari pelancarannya..mesti gempak produk ni terutamanya RAHSIA berjaya dalam pemasaran forum. Oh, ya kesempatan ini saya nak mengucapkan ribuan terima kasih di atas ‘budi’ dua ebooks Zul Sistem DPP & Panduan Mudah FTP kerana telah banyak membantu saya dan memudahkan tugasan saya dalam membina laman website. Paling best kedua2 ebooks tu disertakan pakej MRR..boleh buat duit lagi 🙂

  2. Salam bro Zul, program affiliate boleh daftar masa pelancaran ke? sbb ada nak bagi (PERCUMA) ebook berbayar saya yang sama niche untuk sesiapa yang beli produk Zul ni.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *