Nilai RM20.00 Bagi Anda…

Sebelum saya umumkan sesuatu untuk anda, saya ingin bertanya, apakah nilai RM20.00 untuk anda dalam kehidupan sehari-hari?

Adakah RM20.00 suatu nilai yang agak besar bagi anda?

Saya yakin, dalam kehidupan seharian kita, mungkin ada sejumlah wang dibelanjakan kepada perkara-perkara di luar keperluan.

Jikalau merujuk kepada ebuku Maskahwin Yang Hilang, banyak perkara yang tak perlu kita beli dan boleh dijimatkan wang dalam perbelanjaan.

Topup handphone untuk ‘bergayut’, beli majalah hiburan untuk tahu keretakan rumah tangga artis (oh, rumahtangga aku macam mana?), beli VCD dan DVD, album artis kesayangan, makan makanan segera macam ayam goreng dan burger besar tu dan pelbagai lagi belanja lain yang boleh dikira sebagai kurang perlu atau tidak penting sangat.

Sebaliknya, adakah anda rasa satu kerugian yang amat besar jika membelanjakan RM20.00 untuk mendapatkan sedikit ilmu dan pendapatan sampingan di Internet?

Saya rasa tidak.

Mengapa saya bertanya mengenai RM20.00?

Sebabnya adalah….

Masa untuk pengumuman

Seperti yang dijanjikan semalam, saya akan umumkan sesuatu untuk anda semua.

>> Klik di sini untuk mengetahuinya…

Penulis: Mohd Zulfadli


(SmartZul) adalah seorang penulis dan usahawan Internet sepenuh masa. Beliau memulakan perniagaan melalui Internet sejak tahun 2005, dengan memfokus kepada bidang penulisan dan penerbitan secara online. Beliau turut aktif berkongsi ilmu dan pengalaman melalui blog dan juga komuniti Facebook. Klik menu Hubungi di atas untuk menghubungi beliau.

SERTAI NEWSLETTER SMARTUSAHA.COM
Sertai newsletter SmartUsaha.com untuk mendapatkan info dan tip-tip perniagaan dan pemasaran Internet terus ke emel anda.
Kami benci spam. Emel anda selamat bersama kami.

Komen Guna Facebook:

comments

61 thoughts on “Nilai RM20.00 Bagi Anda…

  1. Ermm, terima kasih semua . 🙂

    Dalam masa lebih kurang 5 jam sahaja, 141 orang telah mendaftar.

    Terima kasih di atas sokongan semua.

    Apa yg dapat saya katakan, projek ini amat amat menarik! 😉

    – zul

  2. Saya minta maaf kepada yang tak sempat.

    Ingatkan 175 tu satu sasaran yg ‘sukar’ untuk dicapai. Rupanya dalam 7 jam jer dah penuh. 🙂

    Tak apa, jangan sedih dan gusar, sebab bukan 175 tu jer yg akan jadi reseller bg produk tu. Mereka hanya perintis sahaja.

    Terima kasih kepada yg telah mendaftar.

    Teruskan bersama dengan saya di sini. 😉

    – zul

  3. saya dah daftar zul,
    sory tadi tak sempat tinggalkan komen sebab tengah pening buat blog…
    tak sabar rasa nya tunggu ebook+sistem baru zul ni…

    han

  4. Assalamualaikum bro…sy dah reg. jap tadi….bagi sy nilai RM20 tu amat bermakna sekiranya ia akan memancarkan rezeki yang halal..itu yang paling utama….ni dah bleh terus promote ker mende ni…dah tak sabar dah ni.. 😆 😆 😆

    p/s: sy akan berusaha memajukan diri sendiri dan orang melayu khususnya

  5. Mudah-mudahan , dengan bimbingan Zul, projek ini akan menjadi langkah pertama saya menjual produk MRR ni. Nak jual ebook sendiri, belum sampai seru lagi…

  6. Jangan risau semua. 🙂

    175 tu perintis jer. Anda tetap akan dapat juga nanti…

    Syaratnya, selalulah ke blog ini dan juga terus bersama dengan Emel Newsletter saya. 🙂

    – zul

  7. yer laaa kena tunggu dan bersedia tatkala dibuka untuk peluang akan datang. sebb semuanya akan dapat untuk pembukaan umum nanti… sekian terima kasih.. eh eh eh eh saya pulak yang sambung…

  8. rugi sangat…tak berkesempatan sbb baru online balik..tadi offline jap coz kerja. takpa, next time sure saya akan “GRAB IT” thank u ZUL 🙂 🙂 😀 😛

  9. Oops… pendaftaran sudah pun ditutup.

    Tapi tak sesal langsung.

    Tahap tenaga yang tinggi serta keghairahan daripada Anthony Robbins masih belum reda lagi. 😛 😛

  10. apa yang hendak dirugikan? masih ada peluang lagi… lain citer laa jikalau kedegilan zul untuk tidak membuka peluang kepada umum… 😆 😀

    bermakna anda masih ada peluang untuk mendapatkannya dan bersedia untuk memasarkannya pada masa depan. yang penting rebut peluang dan bertindak…

    sekian terima kasih…

  11. aikss, saya dah terlepas ! 😯

    newsletter Zul tersesat ke ruang spam di dalam email
    saya .. kesannya, saya lambat buka .. 🙁

    dah saya betulkan tadi ..

    nasib baik juga ikut gerak hati buka email spam ..
    kalau tak terpadam abes semua sekali ..

    apa-apapun, tahniah buat Zul! Dalam 7 jam aje dah penuh.

  12. Saya dah mendaftar pada tarikh emel diterima. Sekitar pukul 3 – 4 ptg. Tapi saya belum menerima apa-apa emel pun sehingga kini. Peti Bulk pun saya dah periksa.

    Boleh check tak apa yang dah berlaku dengan pendaftaran saya ?

  13. Ini bukan acah. Saya dah buka pendaftaran sebab nak dapatkan ‘1st’ buyers seramai 175 orang. Saper buat marketing dia tahu la teknik ni.

    Anda hanya perlu tunggu sahaja. 🙂

    Kepada yg tak dapat Emel, saya akan hubungi anda.

    Sekali lagi, harap semua bersabar. 🙂

  14. ni rugi ni kalau tak daftar…
    kalau tak salah saya, saya org ke8 rasanya yang daftar list zul tu… hehe…
    lepas raya ni, boleh lah tengok produk apa yang zul buat tu…
    utk yang terlepas, jangan risau…
    zul ada buat lagi utk masa lain…

    han

  15. boleh ke sabar abdfatah?
    saya dah tak sabar duk tunggu kemunculan produk RM20 tu… 😆
    bila entah zul akan keluar kan…

    han

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *