Akhirnya, Terbongkar Jua…

Apa khabar anda semua. Semoga sihat hendaknya.

Saya tidak mahu bercakap banyak mengenai Projek RM20.00 sebab saya ada satu artikel khas untuk projek ini dan saya akan Publish nanti.

Dengan rasa gembira, saya jemput anda semua ke laman web Ebook yang saya hebohkan sebelum ini melalui Projek RM20.00:

http:/smartusaha.com/panduanftp

Mengenai Ebook:

1. Tajuk: Panduan Mudah FTP

2. Tebal: 80 mukasurat

3. Topik: Asas Internet, FTP..

4. Diberikan lesen hak jualan

5. Laman web dan “sistem” diberikan sekali

6. Yang menarik, semua benda di atas hanya untuk RM20.00 sahaja. Ramai pelik, kenapa murah sangat? Jawab saya, kan mahal sangat, ada pula yang tanya, kenapa mahal sangat? Jadi, rebutlah peluang ini. 😉

Nota: Seorang pembeli semalam kata, sistem laman web saya tu membantu dia menyiapkan laman web jualan Ebook tu dalam masa 10 minit sahaja. Tak percaya? Hmm, kena cuba sendiri. 😉 Begitu juga dengan pembeli yang lain, dalam tak sampai sejam, terus mereka dapat siapkan web dan terus promosikan jualan Ebook. Hebat tak? 😀

Sekali lagi, ini laman web Ebook tersebut: http:/smartusaha.com/panduanftp

Wassalam.

Penulis: Mohd Zulfadli


(SmartZul) adalah seorang penulis dan usahawan Internet sepenuh masa. Beliau memulakan perniagaan melalui Internet sejak tahun 2005, dengan memfokus kepada bidang penulisan dan penerbitan secara online. Beliau turut aktif berkongsi ilmu dan pengalaman melalui blog dan juga komuniti Facebook. Klik menu Hubungi di atas untuk menghubungi beliau.

SERTAI NEWSLETTER SMARTUSAHA.COM
Sertai newsletter SmartUsaha.com untuk mendapatkan info dan tip-tip perniagaan dan pemasaran Internet terus ke emel anda.
Kami benci spam. Emel anda selamat bersama kami.

Komen Guna Facebook:

comments

49 thoughts on “Akhirnya, Terbongkar Jua…

  1. Ya Zul, dalam masa kurang 1 jam saya dapat siapkan laman web jualannya dan dalam masa kurang 24 jam dah dapat 3 sales. Dah balik modal dan ada untung .

    Hari ni nampaknya kena standby depan komputer sajalah supaya dapat proses sales dengan pantas.

    1. Ye ker? Alhamdulillah. 🙂

      Kalau nak edit web tu, silakan, tak ada masalah. Nak tambah pilihan bank ke. Utk versi pertama ni, saya set satu bank je dulu. Tapi buyers boleh request bank lain (ada link utk contact kat page order).

      Tahniah.

  2. Ada 2 sebab je saya beli ebook ni. Pertama sebab sistem yang diwar-warkan tu cam best je. Kedua sebab ebook bukan ajar buat duit. Hehe

  3. dah beli, dah baca, dah setup web jualan, dah promote. 😀
    tengah tunggu mana tau dapat sale hari ni.

    memang best la sistem yang zul guna ni. cepat & mudah.

    tapi yang paling penting, contentnya bagus.

    1. Terima kasih kak Wati.

      Yup, sistem yg saya sediakan ni khusus untuk newbie sebenarnya. Dan paling penting, ia akan berevelosi. Means, akan ada versi demi versi. Mula2 ni mungkin ada sedikit kekurangan.

      Thanks.

  4. ya am pun beli semalam sekitar jam 7 sudah online pun… berkaitan bonus tu am masukkan di satu posting diblog am… well am tak macam Sukery letak jer orang terus grab… tapi takpe insyaallah mesti ada yang membeli ni…

  5. Bagi saya ebook ni bukan saja panas di awalnya, malah akan sentiasa mendapat permintaan tinggi dalam jangka masa panjang. Harganya pun tetap sama sampai bila2. Lagipun, hari2 ada newbie yg nak mula bisness. So ebook ni memang relevan sampai bila2. Tahniah buat zul. 😀
    Tapi saya belum beli lagi sbb saya tau pembeli awal + pembeli lewat = faedahnya sama.Huhu… 😆

  6. wahh..menarik nampaknya ebook nih..saya setuju dengan kawan2 yang mengatakan ebook ini relevan setiap masa. saya belum dapatkan lagi, tapi akan dapatkan juga. ia adalah pengetahuan penting yang perlu saya kuasai untuk buat bisnes internet yang lain 🙂 so, sekiranya tiada orang yang mahu beli pun, ia dah cukup berbaloi bagi saya dan juga pembeli ebook ini 🙂

  7. Ini kajian kes saya:

    Beli dalam pukul 10 pagi.

    Tunggu sekejap, makan tengahari pukul 11.

    Lepas makan, terus set up web ikut prosedur dalam ebook ‘Panduan Sistem EMS’.

    Setengah jam lepas tu, siap.

    Pukul 12 karang emel.

    Pukul 2 broadcast emel.

    Pukul 6 dah mula dapat sales.

    Jadi, tak sampai 12 jam dah dapat balik modal. :mrgreen:

    Thanks bro Zul!

    Amirul

    p.s: Teruja sekejap dengan sistem yang bro buat ni…memang senang! Even orang yang tak pandai hal2 teknikal pun dah boleh buat dengan rujuk panduan EMS tu.

    p.s.s: Takde bercadang nak jual ‘sistem’ tu sendiri ke? Berminat ni…hehe

    1. Thanks dan tahniah Amirul. 🙂

      Buat masa skrg, saya nak guna utk diri sendiri dulu. Bila dah Ok, dah diupgrade and so on, saya mungkin akan buat sistem ni dan jual lah. Plan lain, mungkin saya akan buat servis setupkan sistem ni utk mana2 web yg praktik resell rights.

  8. saya punya tak sabar nak dapat buku nie.
    guna maybank2u TAC tak sampai2 kat hp
    tak puas ati saya g ATM untuk request TAC
    baru jer dapat transfer…..
    tak sabarnyer nak mula….

    p/s: harap sangat dapat mula dapat duit melalui IM. leburdah banyak sangat dah.. 🙂

    1. Bila dah start dgn projek ni, jgn buat benda lain sehinggalah sekurang2nya balik modal dan untung. Then maintain + cari peluang ebiz lain pula. Ini petua saya lah. 🙂

      Smg berjaya.

  9. Wahh Zul…

    Laman web siap dalam masa 15 minit sahaja. Pukul 10 pagi tadi broadcast email, tak sampai 15 minit dah ada order! Setakat ni dah 7 sale. Boleh tahann!

    Insyaallah saya akan minta bantuan Zul install sistem ni dalam projek baru saya nanti.

    Terima kasih dan syabas!

    1. Tahniah juga.

      En. Tazilan, esok tu check emel, insyaAllah akan masuk order lagi. List En. Tazilan tu responsive. 😉

      7 sales, kalau jual RM20.00, means RM140.00. Tolak RM20.00 (modal), UNTUNG RM120.00. 😉

      p/s: Kenapa ramai reseller jual RM20.00? Tak ada ke yang nak cuba RM30.00 ke? 😀

  10. Dah beli pagi tadi, tengah tunggu pengesahan bayaran. Malam tadi baru dapat tahu. Jadi pagi tadi pukul 11:58am baru buat bayaran dekat mesen ATM.

    Masih tunggu lagi….

    Bulan lepas ada beli domain dan hosting. Ingat boleh selitkan sekali maklumat nie….

  11. Memang terpukau saya. saya dlm proses membeli. Insya ALLAH. Zul, kalau dapat variasikan cara pembayaran tu saya rasa lagi ramai dan cepat proses membeli.

  12. en Zul, saya dah beli ebook tersebut. Saya pun dah beli domain ikut cara dalam buku tersebut. Saya ambil masa lama juga nak upload laman web tersebut sbb baru nak belajar, tapi dah o.k. dah. Lepas tu saya cuba link download ebook dari web jualan saya tersebut tapi tak dapat masuk, keluar error. Cek punye cek rupa-rupanya tak ada perkataan .php dalam link download tersebut seperti yang diberikan oleh en Zul dalam panduan easy mmr system. Tapi sekarang dah okey dan laman web tersebut telah dilancarkan. Saya harap akan mendapat hasil dari usaha saya ni.

    Terima kasih en Zul.

    Regards.
    Azman

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *