Panduan Buat Duit Dengan Google Adsense

Ramai yang mahu belajar mengenai Google Adsense. Dan tak kurang juga ada mereka yang bertanyakan saya mengenai program ini. Padahal saya bukanlah orang yang sesuai untuk mereka bertanya mengenai Adsense kerana ia bukan bidang saya.

Namun, untuk tidak mengecewakan mereka atau anda yang berminat, anda boleh dapatkan panduan percuma bagaimana memulakan program buat duit dengan Adsense ini.

Untuk mendapatkan panduan asas Adsense tersebut, anda boleh ke laman web berikut:

http://www.RMSense.com

Bagi anda yang serius untuk buat duit dengan Adsense ini, sahabat saya Munawwar dari Jana-Wang-Adsense.com akan melancarkan Ebook Jana Wang Adsense (JWA) versi 2.0 pada hari Selasa ini, 27hb Mei 08. Kata beliau kepada saya, untuk versi kali ini, mungkin jualan akan diterhadkan seperti yang dilakukan pada versi sebelum ini.

Saya telah pun membaca, bahkan mengaplikasikan ebook JWA versi 1.1 sebelum ini. Ada beberapa perkara menarik yang disentuh di dalam panduan tersebut seperti mengenai keyword density. Ada ‘trik dalaman’ yang didedahkan.

Jika berkesempatan, saya akan buat ulasan mengenai ebook JWA ini nanti.

Cuma pesanan saya, jangan terlepas dengan versi JWA 2.0 ini kerana ramai mereka dan sedang tertunggu-tunggu yang tak sabar-sabar dengan pelancaran ebook ini. 😉

Apa pun, dapatkan dahulu panduan percuma Google Adsense di http://www.RMSense.com sekarang untuk pelajari asas Google Adsense.

Semoga bermanfaat.

Penulis: Mohd Zulfadli


(SmartZul) adalah seorang penulis dan usahawan Internet sepenuh masa. Beliau memulakan perniagaan melalui Internet sejak tahun 2005, dengan memfokus kepada bidang penulisan dan penerbitan secara online. Beliau turut aktif berkongsi ilmu dan pengalaman melalui blog dan juga komuniti Facebook. Klik menu Hubungi di atas untuk menghubungi beliau.

SERTAI NEWSLETTER SMARTUSAHA.COM
Sertai newsletter SmartUsaha.com untuk mendapatkan info dan tip-tip perniagaan dan pemasaran Internet terus ke emel anda.
Kami benci spam. Emel anda selamat bersama kami.

Komen Guna Facebook:

comments

4 thoughts on “Panduan Buat Duit Dengan Google Adsense

  1. slmt pg zul,
    ramai betul IM duk promote ebook jana wang adsense ni…
    6 modul tu memang bagus…
    tapi pernag saya jumpa ebook percuma sebagus ni…hehe
    memang detail lah utk cara nak mulakan buat adsense…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *