Pakej Pengiklanan BERBALOI untuk anda.

Assalamu’alaikum,

Sebelum saya terus menaip, saya ingin memohon maaf kerana tulisan kali ini lebih kepada komersil. Namun, anda MUNGKIN akan mendapat pulangan 200% daripada tulisan komersil ini.

Ehem, baiklah. Terus kepada topik. Setelah berbulan-bulan blog ini wujud, trafik harian begitu tinggi juga. Usah dibandingkan dengan blog lain, sebab blog lain lagi hebat dan berjenama. Namun saya rasa, blog smartusaha.com juga tidak kurang hebatnya. Hehe, kena yakin diri…

Anda perasan tak iklan-iklan banner di sebelah tepi? Banyakkan banner program affiliate dan produk orang? Dah berapa banyak saya dapat duit dari program affiliate tersebut? Oh, bukan ini yang saya mahu kongsikan bersama. Itu hal lain. Sebenarnya, bukan hanya ingin mendapatkan sedikit komisen daripada pelbagai program affiliate itu, tetapi ada tujuan lain.

Apa tujuan itu? Hehe, anda akan tahu jawapannya kelak.. Suspen sikit..

Sehubungan dengan itu (macam surat rasmi lak yer), tunggukan pakej pengiklanan ISTIMEWA dan berbaloi untuk anda! Amat-amat berbaloi dan berguna untuk laman web anda!! Trafik ke laman web anda akan tiba-tiba naik mendadak dalam masa beberapa hari sahaja!! Kalau laman web anda sebelum ini hanya dua tiga kerat sahaja yang masuk, kali ini tidak lagi.. Ia berpanjangan sehingga ke satu masa.. Macam mana tu? Hehe, sekali lagi, tungguuu…

Satu lagi, pakej ini lain dari yang lain. Saya di smartusaha.com bukan hanya menerima bayaran daripada anda sahaja, then biarkan begitu sahaja anda terkontang-kanting! Oh, macam mana tu yer? Jika sebelum ini laman web anda tidak dikenali dan diketahui kewujudannya, selepas ini tidak lagi!! Sebaliknya, anda akan menjana JUALAN yang tinggi dan membina jenama tersendiri dan seterusnya mendapat trafik berterusan!!!! Sekali lagi, tunggguuuu… hahaha… πŸ˜‰

Banyak persoalanan yang mungkin bermain di kepala anda. Biarkan. Biarlah anda bermain dengan segala persoalan yang timbul itu. πŸ˜†

Tungguukan waktu itu.. Yang pasti, sesiapa sahaja akan terpilih melalui jalan dan cara yang akan ditentukan.

Satu hint daripada saya, pakej ini tiada siapa yang pernah melakukannya sepanjang saya di arena ini…. Lebih-lebih lagi di Malaysia… InsyaAllah.

Tunggguuuuu…

PS. Siapa yang nak buat jualan yang banyak dan mendapat trafik berterusan??? Sila jangan angkat tangan… hehehe.. Gurau jer… πŸ˜‰

Pernahkah anda memasak roti canai sendiri di rumah bersama keluarga? Apa kata cuba sekali.. πŸ™‚

Penulis: Mohd Zulfadli


(SmartZul) adalah seorang penulis dan usahawan Internet sepenuh masa. Beliau memulakan perniagaan melalui Internet sejak tahun 2005, dengan memfokus kepada bidang penulisan dan penerbitan secara online. Beliau turut aktif berkongsi ilmu dan pengalaman melalui blog dan juga komuniti Facebook. Klik menu Hubungi di atas untuk menghubungi beliau.

SERTAI NEWSLETTER SMARTUSAHA.COM
Sertai newsletter SmartUsaha.com untuk mendapatkan info dan tip-tip perniagaan dan pemasaran Internet terus ke emel anda.
Kami benci spam. Emel anda selamat bersama kami.

Komen Guna Facebook:

comments

11 thoughts on “Pakej Pengiklanan BERBALOI untuk anda.

  1. wahh… bakal muncul pakej pengiklanan… ini pasti akan meletup dengan kehadiran beribu-ribu trafik…. pulangan 200%? sudah pasti kalau di smartusaha.com πŸ™‚ saya nak!

  2. hehehee… ini namanya teknik ransangan minda, satu teknik dimana perkataan sebenarnya meransang fikiran pembaca untuk mengetahui sesuatu, secara spontan teknik ini membantu meningkatkan peratusan bilangan pelawat ke sesebuah laman web.

    Kita ambil cth ini:

    PS. Siapa yang nak buat jualan yang banyak dan mendapat trafik berterusan??? Sila jangan angkat tanganÒ€¦ hehehe.. Gurau jerÒ€¦

    Pernahkah anda memasak roti canai sendiri di rumah bersama keluarga? Apa kata cuba sekali..

  3. Saya nak, saya nak! Saya dah angkat tangan, nampak tak? πŸ™‚

    ps: leh email saya traffic chart smartusaha? πŸ™‚

  4. saya rasa memang berbaloi jika iklan dgn laman web zul..

    sebab ramai pembaca setia..

    errr…. banyak duit dapat ye bile nak blanje..

    He he gurau je..

  5. Thanks semua.. Saya nak berniaga secara ikhlas, tak nak main hype-hype ni.. Nanti saya akan paparkan all data yang berkaitan.. Anda tentukan sendiri perlu atau tak, dan anda boleh analisis blog ni trafiknya ok ke tak…

    Saya tak nak berselindung sangat.. Prinsip saya, biar client puas hati.. Saper2 yg pernah jadi client saya tu, harap2 anda puas hati lah yer.. Client saya walau pertama kali ‘jumpa’, saya akan anggap dia kawan saya.. Saya akan layan seolah-olah dia tu bukan client saya, tapi seperti seorang kawan yg dilayan dgn baik sekali.. hehe.. Sori larik topik sikit..

    Cuma nak bagi tahu, pakej iklan ni bukan ubat ajaib yg boleh bagi duit kat anda semua mcm tu jer.. Adalah something yg unik sikit..

    tazamnf, nak kata sama tak jugak… Tengoklah nanti mcm mana.. πŸ™‚

    Nanti di beberapa post nanti saya akan tulis pasal pengiklanan termasuk pasal pakej ni…

    Apapun hint dia, ia lain dari yang lain.. Sebab saya nak yg berjaya dapat pakej ni BERJAYA (trafik banyak, sales meningkat).

    PS. Bukan sebarang pakej pengiklanan.. 8)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *