Pakej Kit Blogger Versi Re-launch!

TERKINI : Pakej Kit Blogger telah dilancarkan! Sila lawati ke laman web jualan untuk maklumat lanjut dan proses pembelian :

http://bloggingsteps.com/kit

KEPADA PEMBELI SEBELUM INI : Sila masuk ke ruang khas. Ada pengumuman untuk anda!

Ok ok. Saya tahu anda dah tak sabar bukan? Maafkan saya buat anda tertunggu, bahkan ada yang tak berenggang dengan komputer dan internet semata-mata untuk mendapatkan pakej kit blogger, samada untuk membelinya sahaja atau mendapatkan versi resell rights.

Harap maklum.- ZuL

Penulis: Mohd Zulfadli


(SmartZul) adalah seorang penulis dan usahawan Internet sepenuh masa. Beliau memulakan perniagaan melalui Internet sejak tahun 2005, dengan memfokus kepada bidang penulisan dan penerbitan secara online. Beliau turut aktif berkongsi ilmu dan pengalaman melalui blog dan juga komuniti Facebook. Klik menu Hubungi di atas untuk menghubungi beliau.

SERTAI NEWSLETTER SMARTUSAHA.COM
Sertai newsletter SmartUsaha.com untuk mendapatkan info dan tip-tip perniagaan dan pemasaran Internet terus ke emel anda.
Kami benci spam. Emel anda selamat bersama kami.

Komen Guna Facebook:

comments

17 thoughts on “Pakej Kit Blogger Versi Re-launch!

  1. InsyaAllah, untuk memudahkan anda semua, saya akan lancar pakej ini pada jam 10.00 pagi. Boleh semua? ๐Ÿ™‚ said zul;

    ok, saya akan tunggu.
    alhamdulillah, setelah lama menunggu,
    akhirnya makbul juga doa ini.
    ish..ish..mcm nak tunggu countdown merdeka 50 thn pula.
    dup..dap..dup..dap..
    nampaknya, lepas ni, banyak lagi yg boleh diupgrade
    kat blog saya coz zul nak bagi free ilmu blog terkini.
    kpd mereka yg belum memiliki kit ini,
    marilah dptkannya.
    ‘memang berbaloi’

  2. Pukul 10.00 pagi…Boleh ๐Ÿ™‚ …. Tahniah Zul, berjaya menyiapkan pakej kit blogger nie…
    Sy doakan semoga proses re-launch berjalan dengan lancar…Insya’Allah….

    Ramai x sabar2 tu… Mari pakat ramai2 lepak blog SmartUsaha….. ๐Ÿ™‚

  3. Pada saat-saat akhir masih lagi berhempas pulas menyiapkan Package E-book Kit Blogger, mesi cukup istimewa ni, sama-samalah kita tunggu…..

  4. a’kum semua..saya baru nak menjinak2 diri dlm bidang perniagaan internet ni..kira masih tahap ‘fresh’ lagi arr..so masih tak tau ape2 sgt.. ๐Ÿ™‚
    sy slu melawat blog brother zul ni..jd byk information yg dpt dipelajari di sini..tq to smartzul! ๐Ÿ˜‰
    Saya tekad utk mendapatkan Pakej Kit Blogger yg terbaru versi re-launch ni..Igt nk beli kit yg sebelum ni..Tp tau2 dah di’close’ pembeliannya..Jd kali ni sy takkan lepaskan peluang lagi..Sy nak pelajari lebih byk lg ttg selok belok dlm penghasilan sesebuah blog..Hehehe.. ๐Ÿ˜€

  5. al-Hamdulillah. Berjaya jugak saya mndapatkan bloggerKit ni (baru bayar, belum dpat lagi pon. hehe). Semoga ia menjadi pelaburan yg hebat. Ada sape2 yg dah beli? kalau tak saya nak declare pembeli pertama ni!!? haha. Zul, ada hadiah kan utk pembeli pertama? =)

  6. Alhamdulillah, sememangnya menarik, mantap, padu, cantik, mempersonakan, manfaat, detail, friendly, user support, …..apa lagi ye ….semuanya memuaskan hati tidak rugi walau sesen pun jika anda membeli Pakej ini, puas hati beli yg RESELLER ni….macam-macam dapat ….jom semua pakat beli dan manfaatkan ILMU yg ada di dalam PAKEJ ini ……”Tidak Rugi Mengeluarkan Sejumlah Kecil Wang Untuk Memiliki Sejumlah Besar Ilmu” yang ada pada Pakej ini……tahniah Zul, dan semoga berjaya. Terima Kasih. Berbaloi menunggu lama…….1

  7. hi zul n sme,
    hari ni sy mencatat sejarah dlm hidup coz this is the 1st time ever sy beli ebook ( walaupun sebelum ni sy mmg kolot ttg ebook ni ๐Ÿ™‚ ). Sy bukan terpengaruh atau apa tp sy merasa teruja utk belajar membina blog sendiri.. x begitu en. zul. drpd apa yg telah sy fahami sbb dh terlalu lama belayar mencari bahan2, at last sy rasa bende ni le yg sy cari2. Jeles gak duk bace depa nyer cerita tu (cara buat blog) dan sy teringin gak ni :-P… jgn marah la ye kalu lepas ni anda pula membaca pulak blog sy… betul x zul???
    sy dh x sabar ni zul…

  8. “KEPADA PEMBELI SEBELUM INI : Sila masuk ke ruang khas. Ada pengumuman untuk anda!”

    Kat mana tu ruang khas? Sorry laa tak jumpa la pulak

  9. fuhh..wlpun terlewat..tp alhamdulillah Q dah pun m’buat pembayaran..skrg tgh tunggu pakej kit blogger ni jer..Tak sabar dah ni..! ๐Ÿ˜›

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *