Pakej Kit Blogger Re-born!

Assalamu’alaikum dan salam bahagia!

Selepas bekerja keras beberapa minggu, akhirnya saya telah selesai mengemaskini Pakej Kit Blogger walaupun tidak banyak yang berbeza daripada versi yang lepas. Apa yang telah dilakukan adalah:

1. Kesalahan ejaan yang wujud telah dibetulkan

2. Ayat yang ‘berjela-jela’ kini dipendekkan

3. Mana-mana ayat yang dirasakan sukar difahami, telah dipermudahkan!

4. Pelan Tindakan telah dikemaskini agar mudah diikuti

5. Jika versi sebelum ini membuatkan pembaca tertanya-tanya apa yang perlu dibuat selepas belajar buat blog, di dalam versi terkini saya telah sediakan satu panduan ringkas apa yang perlu anda lakukan untuk membina blog anda yang sebenar.

6. Bonus Tambahan:

a. Dua video kajian Niche Market menggunakan Google dan MySpace (dalam English).

b. Koleksi PLR Articles (English)

c. [Valuable!] Panduan pembelian domain name dan Hosting. Tak perlu lagi tertanya-tanya bagaimana. Panduan tersebut akan menunjukkan kepada anda bagaimana membeli domain dan Hosting dengan cara yang mudah difahami secara langkah demi langkah (bergambar).

Yang istimewanya, jika di tahun pertama (harga biasa) anda perlu membayar sekitar RM100++ untuk domain dan Hosting, tetapi untuk dengan panduan saya, anda hanya perlu membayar RM64.00 sahaja. Jimat!

Panduan tersebut HANYA untuk pembeli Pakej Kit Blogger sahaja. Eksklusif.

d. Kupon RM10.00 untuk Ebook Belajar Cpanel. Harga asal Ebook tersebut adalah RM35.00. Ya, anda jimat lagi!

e. Pakej Terhad! Rasanya tawaran ini tiada di mana-mana. Pakej ini saya tujukan kepada pelanggan Pakej Kit Blogger sahaja. Edisi terhad ini amat bernilai sekali kerana saya menambah beberapa produk Master Resell Rights dan Private Label Rights yang terkini bersama Pakej Kit Blogger. Anda tak perlu download selepas membeli kerana ia akan terus ke rumah anda! Maklumat lanjut, sila klik di sini.

Apa yang dapat saya katakan, Pakej Edisi Terhad amat menjimatkan (masa, tenaga dan wang!). Oh ya, ia juga menguntungkan. πŸ˜‰

Untuk pelanggan sedia ada, jangan beli Pakej Terhad di laman web tersebut. Ada sesuatu yang istimewa untuk anda. Sila masuk ke forum support dan lihat pengumuman saya. Ingat tak janji saya? Sebagai pelanggan SmartUsaha.com, anda akan mendapat diskaun untuk semua produk atau jualan yang kami lakukan.

Rasanya itu sahaja yang sempat saya tulis. Apapun, secara asas adalah panduan Kit Blogger ini amat-amat mudah difahami kerana boleh dikatakan sudah ramai yang berjaya membina blog dot com mereka sendiri. Jika anda mahu tahu sebahagian apa yang akan anda dapat dan ‘live testimony’, anda boleh membaca di forum WangCyber (klik di sini).

Yang hebatnya, semua pelanggan sedia ada akan mendapat versi terbaru + bonus tambahan secara PERCUMA sahaja! Begitu juga reseller, anda akan diberikan item yang berkaitan tanpa sebarang kos.

Sebelum mengakhiri berita terkini ini, dengan rasminya saya melancarkan Pakej Kit Blogger Reborn!

panduan bina blog

http://bloggingsteps.com/kit

Dan dengan itu, insyaAllah, selesailah sudah ‘timeline’ versi Pakej ini setelah beberapa kali dikemaskini secara konsisten. Melainkan ada perubahan mendadak pada sistem WordPress, pakej ini mungkin terpaksa dirombak juga. πŸ™‚

Saya jemput tuan puan sekalian untuk melihat design terbaru laman web Pakej Kit Blogger. Design mini site sahaja yang berubah, tetapi untuk sales letter, saya tidak ubah secara mendadak kerana akan diubah sedikit demi sedikit dan mahu merujuk kepada yang lebih pakar. πŸ™‚

Akhir kata dari saya, terima kasih kepada sokongan anda semua.

Salam kejayaan.

usahawan internet

PERHATIAN:

1. Sistem Affiliate Dihentikan

Kepada agen (Affiliate) Pakej Kit Blogger, saya telah OFF-kan sistem Affiliate. Maka, anda boleh turunkan banner atau mana-mana promosi yang anda lakukan untuk produk ini. Ini kerana, saya telah sediakan sistem baru dan dijangka akan dilancarkan dalam minggu hadapan. Jadi, untuk tidak berat sebelah, anda boleh hentikan promosi untuk produk ini. Jika tidak, yang untung adalah saya. πŸ™‚

Saya terpaksa hentikan sistem sedia ada tersebut kerana ia BANYAK kekurangan berbanding sistem terbaru yang akan saya lancarkan dalam masa terdekat ini. Harap maklum.

2. Bayaran Komisen

Saya akan membuat bayaran kepada mana-mana agen Affiliate yang mempunyai komisen yang sah (bukan fraud). Kepada affiliate yang belum menerima bayaran saya untuk bulan lepas disebabkan maklumat anda tidak mencukupi, saya akan lakukan secepat yang mungkin. Dan kepada affiliate yang saya hubungi tetapi belum memberi respon, sila pastikan anda membalas emel saya beserta no. akaun bank anda untuk saya membuat bayaran komisen.

3. Reseller Pakej Kit Blogger

Kepada semua reseller, saya HANYA akan berikan Ebook yang terkini sahaja. Seperti yang saya katakan sebelum ini, design terbaru Pakej Kit Blogger termasuk laman web hanyalah untuk kegunaan saya sahaja. Saya akan hubungi anda secepat mungkin untuk memberikan link download Ebook terbaru.

4. Pelanggan Sedia Ada

Saya juga akan hubungi anda melalui Emel untuk memberikan link download Ebook versi terkini. Sila masuk juga ke forum support untuk membaca pengumuman saya.

PS. Tak sabar nak ‘launch’ my next project. πŸ˜‰

PPS. Kepada yang ada hantar emel kepada saya, maaf sebab tidak membalas segera. Saya lebih suka menjawab dalam keadaan yang tenang dan tidak sibuk. πŸ™‚

PPPS. Kepada yang berminat, anda boleh mendapatkan Pakej Kit Blogger sekarang. Klik di sini untuk ke laman web produk. Jika mempunyai sebarang masalah, sila hubungi saya melalui contact form di blog ini.

Penulis: Mohd Zulfadli


(SmartZul) adalah seorang penulis dan usahawan Internet sepenuh masa. Beliau memulakan perniagaan melalui Internet sejak tahun 2005, dengan memfokus kepada bidang penulisan dan penerbitan secara online. Beliau turut aktif berkongsi ilmu dan pengalaman melalui blog dan juga komuniti Facebook. Klik menu Hubungi di atas untuk menghubungi beliau.

SERTAI NEWSLETTER SMARTUSAHA.COM
Sertai newsletter SmartUsaha.com untuk mendapatkan info dan tip-tip perniagaan dan pemasaran Internet terus ke emel anda.
Kami benci spam. Emel anda selamat bersama kami.

Komen Guna Facebook:

comments

11 thoughts on “Pakej Kit Blogger Re-born!

  1. wah2 πŸ™‚ dah launch..tahniah zul./… blink2 sales letter zul πŸ™‚ best2 re-born ni… saya yang dah jadi customer pun jadi double excited! πŸ˜€

  2. Akhirnya berjaya juga dilancarkan pada hari yang berkat ni. Tahniah Zul.. Saya pun tak sabar nak launch website baru saya. Tunggu masa je lagi… hehe…

  3. Baru je submit untuk Pakej Terhad. Dari 31 julai lagi tunggu…tapi, penantian belum berakhir. kena tunggu 3-7 hari lagi untuk special delivery.

  4. Abu Jarir, saya dah pos barang tersebut:

    1. Sekeping CD (> 300 MB)
    – Pakej Kit Blogger
    – Produk Master Resale Rights
    – Lain-Lain

    2. Cetakan Pelan Tindakan + Senarai Semakan Tindakan

    Jika ada apa-apa masalah, emel saya ya. πŸ™‚

    TQ.

  5. lawa cover ebook…satu peningkatan yang memberangsangkan…i bukan pembeli u tapi patut tak i beli produk u sedangkan i dah tahu guna wordpress tapi tak leh semahir sangat just belajar sendiri..apa komen zul

  6. SEMUAnya Luv Lee yang design. πŸ˜‰ http://cheapest-design.com.

    Dsri dulu sampai skrg saya hanya gunakan khidmat dia.

    bizmalaya, ermm, terus terang saya katakan ebook tu hanya untuk yg tak ada asas sahaja. Saya tak ajar advance. Tapi kalau nak beli dgn tujuan nak review bagi program Affiliate nanti ker, boleh jugak. πŸ˜‰

    Terima kasih semua.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *