Home » Review Produk & Servis » Pakej Hosting 10GB + Nama Domain PERCUMA

Pakej Hosting 10GB + Nama Domain PERCUMA

Inginkah anda menjimatkan wang anda semasa membeli pakej hosting dan nama domain? Biasanya anda akan membeli nama domain dan hosting secara berasingan, di mana anda perlu membayar untuk domain name dan hosting.

Tetapi pada kali ini anda mampu menjimatkan wang kerana anda kini sudah boleh mendapatkan nama domain secara PERCUMA apabila anda mendapatkan pakej hosting bersaiz 10GB melalui KL Server Studio.

Berikut adalah spesifikasi Pakej Hosting 10GB ini:

  • Nama domain percuma selagi anda renew  akaun hosting bersama KL Server Studio.
  • Saiz ruang hosting adalah 10GB. Ia cukup besar untuk anda upload pelbagai jenis file dan data!
  • Kadar bandwidth 100GB. Ia mencukup untuk menampung ribuan pelawat sehari.
  • Add on domain: 5 domain
  • Unlimited MySQL databases, domain parking, subdomains dan email accounts.
  • Cpanel Control Panel
  • Fantastico Deluxe. Pasang blog dan shopping cart dengan mudah dan cepat.

Lokasi server KL Server Studio adalah di Cyberjaya, Kuala Lumpur. Sudah pasti ia akan menjadikan blog ataupun website anda lebih cepat diakses oleh pelanggan dari dalam negara Malaysia.

Sokongan Pelanggan (Customer Support)

Layanan pelanggan adalah satu aspek yang paling penting dalam setiap urus niaga, sama ada sebelum, semasa dan selepas jualan. Jika sokongan pelanggan amat lambat dan tidak komited, ia akan menjejaskan perniagaan anda kerana laman web hanya boleh dimasuki jika hosting dalam keadaan yang baik.

Bagaimana dengan sokongan pelanggan oleh KL Server Studio?

Pihak KL Server Studio memberikan perkhidmatan yang memuaskan, cepat dan mesra. Ini yang anda dan kebanyakan orang mahukan. Pelanggan-pelanggan KL Server Studio berpuas hati dengan servis yang diberikan.

Kebanyakan pelanggan menulis pengalaman yang baik selama menggunakan perkhidmatan KL Server Studio, terutama dari segi layanan pelanggan.

Servis yang tip-top dan harga hosting yang murah adalah dua pakej yang menjadikan daya tarikan utama kepada aktechpage.com untuk berpindah hosting ke KLServer. Hanya dalam masa 1 hari sahaja blog aktechpage.com selesai berpindah ke hosting KLServer. Terima kasih kepada Tuan Punya Hosting KLServer.biz iaitu Saudara Wan Abdul Aziz. - Akmal, aktechpage.com

Perkhidmatan terbaik yang boleh saya katakan, hampir 3 tahun menggunakan khidmat KL Server, setiap permasalahan dibantu dengan cepat dan cekap. KL server membantu menjadikan blog anda yang terbaik! – Azhari Dol Kadir, InfoBizMalaya.com

Sepanjang dua tahun menggunakan hosting berbayar dan bersama tiga syarikat web hosting yang berlainan, setakat ini lebih berpuas hati dengan KL Server. – hxnis.com

Dapatkan pakej hosting ini beserta domain percuma sebelum tawaran hebat ini ditutup serta merta.

Klik link di atas dan buat semakan nama domain. Kemudian ikut arahan yang diberikan di sana langkah demi langkah sehingga anda selesai membuat tempahan.

Anda boleh hubungi pihak KL Server melalui contact form ataupun melalui telefon dengan membuat panggilan ataupun SMS ke 019-9351390 (En. Wan Aziz)  untuk sebarang pertanyaan. Urusniaga yang telus dan transparent. Anda juga boleh terus berinteraksi di FB Page KL Server.

Berita baik: Anda hanya mahukan nama domain sahaja? Pihak KL Server Studio sedang melakukan promosi harga domain sehingga 31 Mac 2012 ini. Klik di sini untuk maklumat lanjut.

Penulis: Mohd Zulfadli


(SmartZul) adalah seorang penulis dan usahawan Internet sepenuh masa. Beliau memulakan perniagaan melalui Internet sejak tahun 2005, dengan memfokus kepada bidang penulisan dan penerbitan secara online. Beliau turut aktif berkongsi ilmu dan pengalaman melalui blog dan juga komuniti Facebook. Klik menu Hubungi di atas untuk menghubungi beliau.

commentscomments

  1. [...] Ingin dapatkan nama domain percuma bersama pakej hosting? KL Server Studio juga menyediakannya untuk anda. Klik di sini untuk maklumat lanjut. [...]

  2. [...] Bagi anda yang ingin membeli hosting dan mendapatkan domain name secara percuma, maklumat di sini mungkin dapat memenuhi kehendak anda [...]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Current ye@r *

CommentLuv badge

Notify me of followup comments via e-mail. You can also subscribe without commenting.