Penghantaran Pakej 101 – Batch Pertama

Hari ini saya telah hantar DVD Pakej 101 kepada mereka yang melakukan pesanan pada hari Jumaat, Sabtu dan Ahad. Kiranya batch pertama lah.

pos-ekpress

So far sambutan boleh tahan. Saya tak nak buka peluang ini kepada ramai orang sebab kerja-kerja penghantaran ni cerewet sikit. Kadang-kadang sesetengah pejabat pos sukar sikit nak dapat stok sampul Pos Ekspress dalam kuantiti yang banyak. Terpaksalah cari sampai dapat.

[Setahu saya ada mereka yang jadi pembekal sampul Pos Ekspress. Kalau anda ada contact, bagitahu saya ya.]

Saya suka guna Pos Ekspress ni sebab ia mudah, murah dan cepat. Tapi jika sudah tiada pilihan, Pos Laju akan menjadi alternatif.

Setakat ini jualan Pakej 101 masih lagi dibuka. Saya tahu ramai yang minat, tapi gaji belum masuk. 😀 Apa pun, doa-doakanlah agar anda sempat membelinya sebab ia boleh tamat pada bila-bila masa sahaja.

Jika berminat, sila ke laman jualan Pakej 101. Klik di sini.

[DVD hanyalah sebagai medium penghantaran sahaja. Pakej 101 bermaksud himpunan produk-produk resell rights dan harga jualan adalah harga hak jualan (resell rights), BUKAN harga DVD. Sebab itu tinggi harganya. Harap maklum agar tidak salah faham.]

ps. Sedang memikirkan satu lagi bonus yang tak masuk akal untuk pembeli Pakej 101. 😀

Penulis: Mohd Zulfadli


(SmartZul) adalah seorang penulis dan usahawan Internet sepenuh masa. Beliau memulakan perniagaan melalui Internet sejak tahun 2005, dengan memfokus kepada bidang penulisan dan penerbitan secara online. Beliau turut aktif berkongsi ilmu dan pengalaman melalui blog dan juga komuniti Facebook. Klik menu Hubungi di atas untuk menghubungi beliau.

SERTAI NEWSLETTER SMARTUSAHA.COM
Sertai newsletter SmartUsaha.com untuk mendapatkan info dan tip-tip perniagaan dan pemasaran Internet terus ke emel anda.
Kami benci spam. Emel anda selamat bersama kami.

Komen Guna Facebook:

comments

6 thoughts on “Penghantaran Pakej 101 – Batch Pertama

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *