Nota Pemasaran Facebook

Sekadar makluman ringkas, saya telah hasilkan satu blog khas untuk artikel-artikel berkaitan dengan pemasaran Facebook (FB Marketing).

URL Blog: http://smartusaha.com/notafacebook

Tujuan blog ini adalah:

Saya sengaja tidak menggunakan domain khas kerana blog tersebut adalah sub topik kepada blog SmartUsaha ini, di samping ia menjimatkan kos.

Semoga segala penulisan saya di sana dan bahan-bahan yang dikongsikan bermanfaat untuk pembaca sekalian alam.


SMARTZUL

ps. Hubungi saya atau komen di bawah (sertakan emel), jika mahu nota pemasaran Facebook dalam bentuk bercetak.

Penulis: Mohd Zulfadli


(SmartZul) adalah seorang penulis dan usahawan Internet sepenuh masa. Beliau memulakan perniagaan melalui Internet sejak tahun 2005, dengan memfokus kepada bidang penulisan dan penerbitan secara online. Beliau turut aktif berkongsi ilmu dan pengalaman melalui blog dan juga komuniti Facebook. Klik menu Hubungi di atas untuk menghubungi beliau.

SERTAI NEWSLETTER SMARTUSAHA.COM
Sertai newsletter SmartUsaha.com untuk mendapatkan info dan tip-tip perniagaan dan pemasaran Internet terus ke emel anda.
Kami benci spam. Emel anda selamat bersama kami.

Komen Guna Facebook:

comments

8 thoughts on “Nota Pemasaran Facebook

  1. Facebook boleh menjadi satu media yang dapat meningkatkan keperibadian diri kita atau boleh menjatuhkan maruah kita. Kitalah yang tentukannya. Ilmu yang tuan ajar berkenaan cara yang betul dan sepatutnya ketika menggunakan facebook, satu usaha yang banyak pahalanya.

  2. Yang paling menarik adalah template blog “nota facebook”.. sangat sesuai, pada asalnya saya ingat di page FB, rupa2nya bukan.:)

    Terima kasih atas ilmu yg sgt bermanfaat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *