DVD Video Lubuk Duit (Menjual di Ebay) + BONUS

Adakah anda pernah menjual di Ebay? Jika belum, adakah anda berminat dan pernah berniat mahu berniaga di sana sebelum ini?

Atau, mungkin anda bakal peniaga online yang baru menceburi bidang perniagaan Internet, masih tercari-cari kaedah menjual di Internet? Saya syorkan anda menjual di Ebay di mana keuntungannya lebih tiga kali ganda berbanding nilai Ringgit Malaysia.

Jika ya, DVD Video Lubuk Duit (VLD) adalah jawapannya. DVD VLD ini telah dihasilkan secara teliti oleh seorang pakar Ebay yang juga sahabat Internet Marketing saya iaitu saudara Noorizam Shah.

Segala maklumat lanjut mengenai DVD ini boleh didapatkan di laman web utamanya. Namun sebelum itu, anda lihat dahulu tawaran istimewa di sini yang pasti berbaloi untuk pelaburan anda bagi mendapatkan DVD ini. Dapatkan DVD tersebut dan anda akan mendapat beberapa produk saya secara percuma, bernilai RM130!

Anda akan mendapat tiga ‘pulangan’ yang berbaloi:

  • DVD VLD
  • Belajar ilmu Ebay bersama Noorizam Shah
  • Produk saya bernilai RM130!

Dapatkan segeri hari ini juga kerana tawaran ini akan ditutup.

Klik >> http://smartusaha.com/vld/

.

Penulis: Mohd Zulfadli


(SmartZul) adalah seorang penulis dan usahawan Internet sepenuh masa. Beliau memulakan perniagaan melalui Internet sejak tahun 2005, dengan memfokus kepada bidang penulisan dan penerbitan secara online. Beliau turut aktif berkongsi ilmu dan pengalaman melalui blog dan juga komuniti Facebook. Klik menu Hubungi di atas untuk menghubungi beliau.

SERTAI NEWSLETTER SMARTUSAHA.COM
Sertai newsletter SmartUsaha.com untuk mendapatkan info dan tip-tip perniagaan dan pemasaran Internet terus ke emel anda.
Kami benci spam. Emel anda selamat bersama kami.

Komen Guna Facebook:

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *