Membina Perniagaan Internet: Hari 1 – Mukaddimah

Membina Perniagaan Internet, 4 Langkah + 3 hari

HARI 1:

a. Fahami apa yang akan dilakukan

b. Melakukan kajian pasaran sebaik mungkin

Apa khabar semua? Mesti anda semua tidak sabar-sabar untuk mempelajari cara membina perniagaan internet yang saya janjikan bukan? InsyaAllah, saya akan berikan nilai yang amat bermakna buat anda. Setelah saya kira, kos untuk ‘kursus’ percuma ini adalah tinggi nilainya kerana saya akan berikan anda dokumentasi dalam bentuk PDF, audio (insyaAllah) dan juga video. Namun usah risau, anda akan mendapatnya secara percuma.

Prinsip saya di SmartUsaha.Com adalah, memberikan sebaik mungkin sedaya yang termampu selagi boleh. πŸ˜‰ hehe.. Walaupun percuma, tetapi insyaAllah ia sedikit sebanyak akan membantu anda memahami proses pembinaan perniagaan internet. Paling kurang anda mendapat idea yang boleh digunapakai. Anda ingin ikut 100% atau ingin menambah mengikut kehendak anda, saya tidak kisah, janji jadi.. πŸ˜‰

Baik, untuk sesi mukaddimah, sila download file PDF berikut dan fahaminya terlebih dahulu. Post yang anda baca ini di-publish pada jam 8 pagi. Dan saya akan up-kan tulisan seterusnya pada jam 12 tengahari ini, insyaAllah (atau paling lewat waktu rehat!).

Klik di sini untuk download laporan Mukaddimah.

Nama Fail : 4steps3days-1.zip

* Wujudkan satu folder khas untuk ebook-ebook saya. πŸ˜‰

Tunggu tulisan untuk langkah 1 bagi hari pertama ok! 8)

Ikhlas,

SmartZul

PS. Pelajari secara hands-on dengan dibimbing oleh saya dan Sham RajaAdsense di bengkel ebizmalaysia Sabtu ini: http://ebizmalaysia.com/bengkel.

Penulis: Mohd Zulfadli


(SmartZul) adalah seorang penulis dan usahawan Internet sepenuh masa. Beliau memulakan perniagaan melalui Internet sejak tahun 2005, dengan memfokus kepada bidang penulisan dan penerbitan secara online. Beliau turut aktif berkongsi ilmu dan pengalaman melalui blog dan juga komuniti Facebook. Klik menu Hubungi di atas untuk menghubungi beliau.

SERTAI NEWSLETTER SMARTUSAHA.COM
Sertai newsletter SmartUsaha.com untuk mendapatkan info dan tip-tip perniagaan dan pemasaran Internet terus ke emel anda.
Kami benci spam. Emel anda selamat bersama kami.

Komen Guna Facebook:

comments

11 thoughts on “Membina Perniagaan Internet: Hari 1 – Mukaddimah

  1. Saya pun dah download. Saya akan ajak ramai-ramai supaya join kursus percuma zul ni. boleh kan zul?

  2. Thanks semua.. Download, baca dan faham yer.

    Saya cuba ringkaskan seboleh mungkin dan mudah difahami..

    Download juga Panduan Hari 1. Link download di post terkini.

    So, kini anda dah ada 2 ‘ebook’, mukaddimah dan hari 1.

    Wassalam.

  3. Wahhh…hari SmartZul betul2 buat kenduri laa… Walaupun saya terlambat tp tetap dapat mkn lg… πŸ˜‰ Semuga rezeki SmartZul utk thn 2007 dan seterusnyer makin bertambah2

    Zul….TERIMAKASIH atas usaha ini.

  4. Zul,

    Terima kasih bebanyak, ilmu ini lah yang saya cari dan nantikan selama ini.

    Terima kasih daun keladi kerana sudi menjadi sifu secara percuma

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *