Membina Perniagaan Internet : Hari 1 Bermula

Mungkin anda tertunggu-tunggu panduan untuk hari pertama?

Maafkan saya sedikit lewat namun saya telah bertungkus-lumus menyiapkan sebaik mungkin panduan yang akan diberikan. Anda perlu tahu sepertimana yang saya nyatakan sebelum ini, saya sendiri akan melakukan ‘cabaran’ 3 hari ini. Maka, sebab itulah terlewat sedikit seperti yang dijanjikan.. ๐Ÿ˜‰

Apapun, tak ada apa yang saya nak huraikan di sini kerana ‘1001’ perkataan semuanya telah dimuatkan di dalam ebook Hari Pertama ini yang setebal 25 m/s. Anda boleh download di sini:

Download Ebook Panduan Hari Pertama

Sudahkah anda membaca Siri Mukaddimah ‘Kursus’ ini? Jika belum, download di sini:

Download Ebook Panduan – Mukaddimah 4 Langkah 3 Hari

Selamat membaca!

PS. Pesan saya, ikuti pelajaran ini selama 3 hari dahulu sampai faham. Dan anda boleh mempraktikkannya bila sampai masanya. ๐Ÿ™‚

Ikhlas,
SmartZul

Penulis: Mohd Zulfadli


(SmartZul) adalah seorang penulis dan usahawan Internet sepenuh masa. Beliau memulakan perniagaan melalui Internet sejak tahun 2005, dengan memfokus kepada bidang penulisan dan penerbitan secara online. Beliau turut aktif berkongsi ilmu dan pengalaman melalui blog dan juga komuniti Facebook. Klik menu Hubungi di atas untuk menghubungi beliau.

SERTAI NEWSLETTER SMARTUSAHA.COM
Sertai newsletter SmartUsaha.com untuk mendapatkan info dan tip-tip perniagaan dan pemasaran Internet terus ke emel anda.
Kami benci spam. Emel anda selamat bersama kami.

Komen Guna Facebook:

comments

15 thoughts on “Membina Perniagaan Internet : Hari 1 Bermula

  1. Alhamdulillah, panduan dan tunjuk ajar yang sangat bermanfaat bagi saya orang baru nak menceburkan diri dalam bidang ini………….terima kasih kepada Saudara Zul di atas ilmu yg diberikan secara percuma ini, semoga diberkati sentiasa…..terima kasih

  2. Thanks semua. Actually, saya tulis dan sempat buat sekali semakan jer. Kalau ada salah eja ke, tatabahasa ke, maaf la yer.. ๐Ÿ™‚

    Pak Aen, boleh jer nak tanya sini.

  3. Buat masa nie sibuk keje. Tapi nak luangkan ckit masa dengan course SmartZul nie. SmartZul kalo buat benda mesti ada ummmphhh!! ๐Ÿ™‚ . Tahniah, teruskan usaha murni SmartZul itu ๐Ÿ˜‰

  4. yup terima kasih saya percaya kalo Zul kenakan charge senang senang boleh dapat RM100-200 tapi dia bage free so terima kasih sekali lagi

  5. Hmm..

    Saya dah pun khatam 3 kali e-book yang Zul tulis tu. Memang bagus, detail dan bernas. Sangat membantu mereka yang masih tahap newbie dengan e-biz utuk start-up ebiz mereka. Apa-apa pun teruskan usaha murni anda ni.

    Ooops.. hampir lupa pula, kalau korang nak SEO Tools PERCUMA, silalah ke blog saya. Sedikit review ada disediakan. Boleh dapat 5 jenis tool, free pulak tu.

    Sorry yer Zul, letak iklan sket kat sini ๐Ÿ˜‰ .

  6. Mulaร‚ยฒ malas nak baca ๐Ÿ‘ฟ
    huhu penat
    tapi bila dengar komen rakanร‚ยฒ semua nak jugak mengetahui ilmu nya. ๐Ÿ˜‰

  7. ramai juga yang tinggalkan komen…
    mereka semua ni mungkin dah bersedia untuk mengikuti hari pertama membina perniagaan internet…

    masa ni dulu, saya ada gak…hehe
    cuma tak tinggalkan komen je…

    han

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *